Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez papucsság?
Figyelt kérdés
barátnőmmel 2 hete vagyunk együtt,a múlthét óta ígérgeti hogy lejön,lejön...de nem jött le,valamiért nem akar,és ezért nagyon megharadugtam rá...
Szerintetek érdemes lenne e-miatt szakítani??
2013. nov. 9. 16:08
3/6 A kérdező kommentje:
Melyik igen??
És most azt akarja hogy én menjek hozzá..
ha lemennék papucsság lenne?
2013. nov. 9. 16:11
4/6 anonim válasza:
Ezt kérdezhetnénk akkor fordítva is, ő papucs hogy lejár hozzád?
Csak neki kell lejárnia hozzád, fordítva már nem jó?
5/6 A kérdező kommentje:
de eddig én voltam..!!!
montam neki h mi lenne ha lejönne,azt monta oké,egy hete azt hajtotta hogy jön meg jön,és a végén nem jött..Ez nekem nem esett túlságosan jól,és azt kérdeztem hogy e-miatt érdemes-e vele szakítni.??
2013. nov. 9. 16:51
6/6 anonim válasza:
Hát ha ennyi miatt felmerült, akkor nem lehet túl nagy a szerelem, szóval igen.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!