Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha megcsaltak, akkor újra tudnátok kezdeni a párotokkal?
Figyelt kérdés
Szakított velem a b.nőm több mint 3 év után. Mások mondták,hogy látták egy sráccal. Eleinte tagadta,de végül beismerte,hogy megcsalt,de az ő elmondása szerint nem feküdt le vele. Én nagyon szeretem. Hajlandó lennék újrakezdeni vele. Szerintetek működhet ez? Én eltudom felejteni neki,ha újra mellettem lesz. Nektek mik a tapasztalataitok?2013. nov. 9. 16:03
11/15 anonim válasza:
nem tudnék... valószínűleg az újra kezdés után az lenne bennem, hogy újra megtenné. nem tudnék ugyanúgy viszonyulni hozzá.
12/15 anonim válasza:
Én átéltem hasonlót, ~ 6 éve voltunk együtt és a volt osztályával volt találkozni, amikor azzal a sráccal "kavart" akivel előttem járt. (Osztály tsak voltak.) Ez idén február végén volt. Azóta is mindennap eszembe jut. Mi nem szakítottunk, de egy agyrém volt ebből "kigyógyulni" és csak egy csók volt, amit másnap el is mondott, minden részletet...
Cink, mert az időben akartam megkérni a kezét... most várhat még vagy 2-3 évet erre... "IJ"
13/15 A kérdező kommentje:
nekem azt mondta nem feküdt le vele. nem kérdeztem rá meddig tartott a viszony,de azt határozottan állitja hogy nem feküdt le senkivel sem. nem tudom mit higgyek..... egy a lényeg,én nagyon szeretem. szeretném viszakapni,azt mondja nem szeret már,de mégis este kérte menjek fel hozzá,mert találkozna velem már. azt mondta sokáig az élete része voltam,és amik rám emlékeztetik azok hiányoznak neki nagyon!
2013. nov. 9. 16:37
14/15 anonim válasza:
Nálam egyszerű a képlet a csókot megbocsátom a szexet nem. Újrakezdésről szó sem lehet ha mással is lefeküdt. 25/L
15/15 anonim válasza:
Nálam már a flört is egy nagyon komoly beszélgetést von maga után, mert ha egészséges a párkapcsolatunk, akkor nincs kifelé kacsintgatás. A csók nekem már a kapcsolat vége, nincs bocsánat. Ha az egyik fél valaki harmadik után ácsingózik, akkor az a kapcsolat egyoldalúvá vált, az egyik oszlop megingott. Hogy lehetne erre bármit is építeni? Hogy a legkisebb szellőre is összedőljön minden? Megcsalásra nincs bocsánat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!