Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk, történt már veletek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, történt már veletek olyan, hogy összejöttetek egy lánnyal, miután közelebbről is megismertétek, de mielőtt megismertétek, nem tetszett?

Figyelt kérdés

Tudom, kicsit bonyolult...csak nem vagyok túl szép, mondjuk annyira ronda sem, csak átlagos. És nem csak a fiúk, hanem úgy általában az emberek sem vesznek észre, mert az átlagos kinézetem mellé még nagyon csendes is vagyok. És tetszik egy fiú, aki itt lakik a környékünkön, reggelente egy busszal szoktunk járni és gondoltam már rá, hogy rámosolygok, vagy szemezek vele, vagy valami, de egyszerűen levegőnek néz, mindig zenét hallgat, én meg ott nézem egy csomó ideje, de rám se néz...És nem ő az egyetlen ilyen ember..

Szóval ez amiatt van, hogy talán túl sokat képzelek magamról és még átlagos se vagyok, vagy esetleg ha odamennék hozzá, lenne esélyem, hogy megtetszek neki?

2013. nov. 9. 09:27
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Nincs mit. Hétfőn várjuk majd a próbálkozás eredményét. :D
2013. nov. 10. 13:50
 12/15 A kérdező kommentje:
hétfőn nem tudok vele találkozni, mert olyankor hamarabb kell bemennem és a korábbival megyek :/
2013. nov. 10. 16:44
 13/15 anonim ***** válasza:

Szia! :)

Na, hogy alakult a sráccal? :) szorítok Neked :))

2013. dec. 12. 04:30
 14/15 A kérdező kommentje:
szia :) köszi, de a gyerek újabban nem is azzal a busszal megy, mint én...múltkor még láttam 1x-2x, de kb. 2 hete sose látom...:(
2013. dec. 12. 15:53
 15/15 anonim ***** válasza:
azért ne add fel
2013. dec. 14. 15:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!