Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt olyan lányok, akik pasi nélküliek és most vagy később vagy 1-2 év múlva akarnak családot alapítani és kisbabát?
Kedves tízeske nem darázsfészekbe, hülyeségbe nyúltál! Bizonyára vannak olyan nők akikről beszélsz, egy szóval sem mondom, hogy nem. (bár én ilyen buta nőt még nem láttam)
De ne húzzuk már rá az összes többire is ugyanezt a vizes lepedőt..
Az igazság nem fáj, a buta általánosítás viszont igenis zavar mert úgy érzem inkorrekt. Persze nem is értem miért akadok fenn itt még mindig ezeken :)
11-es hozzászólásoddal egyetértek. Nekem eszembe sincs rágörcsölni!
Számomra a kérdésben sem volt semmi erre utaló..
viszont sokan úgy értelmezték, hogy férjet és apát akarunk fogni magunknak. Pedig őszintén nem látom hol szerepel ilyesmi a kérdésben..
Úgy értelmeztem a kérdést, hogy 2 év van megtalálni azt a férfit aki ebben partner lenne. Nem pedig úgy, hogy akkor most gyorsan elvetetem magam és a napjaim akörül forognak, hogyan tudnék megfogni valakit egy gyerekkel. ( sehogy mert nem lehet, ez a világ legnagyobb ostobasága)
Még mindig vannak nők akik alkalmazzák. A hölgy szeretői státuszban volt és azt hitte ha szül egy gyereket a pasi majd otthagyja miatta a feleségét és a 2 kamasz fiát. Hát nem így lett..
1-2 év amúgy is necces mert ennyi idő nagyon kevés ahhoz, hogy egy pár igazán megismerje egymást és elköteleződjön. Ha akadna is olyan férfi aki ilyen rövid idő alatt elvesz, lehet, hogy nem mernék hozzámenni...
Mert nem látsz a dolgok mögé! De mindegy úgy látom a szingliség ennyire rossz idegállapotban tart, és ha lesz valakid, akkor nem leszel már ilyen kötekedő. Én nem óhajtok veled tovább társalogni, mert nem egy nyelvet beszélünk!
Sokkal inkább érdekelne, hogy a kérdezőnek mi a véleménye erről.
Mert ebben a kérdésben benne van a válasz is. A kérdés nem szól másról csak arról, hogy mindenképpen találni szeretne magának valakit, és abban bízok, hogy most a tündérek írnak neki levelet százával. Tévedés! Pont a legelszántabb nőket találja meg, akik már mindenáron meg akarják oldani az életüket. Egy igazi kétségbeesett pasi, persze, hogy rárontanak a keselyűk.
# 14: Pont azzal van gond, ahogy a kérdést értelmezed!
Mert ahhoz, hogy két év múlva jöhessen a gyerek, ahhoz mondjuk most össze kell jönni a tökéletes partnerrel, két év alatt összeszokni, összecsiszolódni, és utána jöhet a gyerek...
DE! Mi a garancia arra, hogy akivel most összejössz, azzal tényleg össze is tudsz csiszolódni, hogy a rózsaszín köd felszálltával is működni fog a kapcsolat? Erre az égvilágon semmi garancia nincs! Ha úgy állunk hozzá, hogy két év múlva jöjjön a gyerek, akkor az ember hajlamos kicsit több kompromisszumot kötni, működésképtelen kapcsolatba is szülni, mert hát a gyerek a cél... csakhogy, miután megszületik a gyerek, a kapcsolat problémái fognak előtérbe kerülni.
Én azt mondom, hogy a gyerek fel se merüljön, lehetőségként se, csak MIUTÁN már két éve működőképes, stabil kapcsolatban élsz valakivel. Akkor lehet egyáltalán elkezdeni gondolkodni rajta. De ha úgy vágsz bele, hogy az első valamennyire és elfogadható pasival összejössz, annak tudatában, hogy két év múlva gyereket akarsz tőle, ott nagyon nagy bajok lehetnek később!
Ne a családalapítás, ne a gyerek legyen a cél, hanem egy jó kapcsolat! Minden más csak utána!
17-es ezzel tökéletesen egyetértek. Én is ezt próbáltam kihozni. 2 évet arra kell forditani hogy azt az embert megtaláljam akivel működik a dolog, olyan stabil kapcsolatot épiteni hova majd tényleg jöhet a baba. De még utána is hány buktató van? A gyerek érkezése után apuka megbolondul, vagy anyuka szülés utáni depressziója cseszi szét a jól indult dolgokat.. szóval igen... vannak bőven buktatók előtte is utána is a gyerek csak nehezít a dolgokon. De még mindig vannak sajnos naiv emberek akik tőle várják egy kapcsolat javulását.
Látni azért olyat is szerencsére ismerősömék is fél év együtt járás után összeházasodtak a sok rosszmájú károgott, hogy biztos szétmennek mert elhamarkodták meg stb.. szerencsére nem igy lett sok éve boldog házasok két gyerkőccel. Bárcsak mindenkinek ilyen könnyen és egyszerűen menne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!