Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Vannak itt olyan lányok, akik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak itt olyan lányok, akik pasi nélküliek és most vagy később vagy 1-2 év múlva akarnak családot alapítani és kisbabát?

Figyelt kérdés

2013. nov. 8. 19:37
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
30%
Na őket kerüld el nagyon messzire :/
2013. nov. 8. 19:37
 2/19 errre ***** válasza:
miért?
2013. nov. 8. 19:39
 3/19 anonim ***** válasza:
50%
Bizony, kerüld el jó messzire az olyat.
2013. nov. 8. 19:42
 4/19 anonim ***** válasza:

Erről eszembe jut egy ismerősöm... mindenáron gyereket akart, össze is jött valakivel, azonnal teherbe esett, aztán a gyerek egy éves korában már szét is mentek. Jelenleg is folyik a gyermekelhelyezési per (úgy 8 év után...). És már ki tudja, hányadik "pótapuka" van a gyerek mellett...

Személyes véleményem, hogy előbb szokjon össze, csiszolódjon össze egy pár (kb. 2-3 év együttélés), UTÁNA döntsenek megfontoltan, hogy együtt tervezik-e a jövőjüket még mindig... és még így is simán bele lehet futni egy válásba! Szóval ELŐBB partner, őt megszokni, összecsiszolódni, és addig gondolni se kéne gyerekre, amíg nincs meg a stabil alap!

2013. nov. 8. 20:04
 5/19 anonim ***** válasza:
Én szeretnék már csak hát nincs kitől :( 25/L
2013. nov. 8. 20:06
 6/19 anonim ***** válasza:
50%

Az ilyen lányokat kerüld el nagy ívben, ezek kapuzárási pánikosak. Mindenáron meg akarják oldani az életüket és tök mindegy, hogy kivel. Ezek csak eszköznek akarnak téged tekinteni! Eleinte persze, hogy nagyon kedves lesz, megfőz neked 3 félét, képes bejárni a sexboltokat felvesz mindenféle olyan fehérneműt, ami még ellenkezik az ízlésével is. De ha meglett a gyerek, olyan nagy ívben fog téged leszarni, hogy csak nézel ki a fejedből, hol rontottad el.

Ilyenek ezek a lányok:

http://www.youtube.com/watch?v=OhMsFy0a2KU

2013. nov. 9. 09:56
 7/19 anonim ***** válasza:
64%

6-os Te is nem tudom honnan veszitek ezt a sok marhaságot. Nem nőknél van kapuzárási pánik hanem férfiaknál!!

Szerintem egy nő se akar gyereket szülni akárkinek! Legalábbis én nem. Én életem párját szeretném megtalálni. Ha csak gyerek kellene akkor egyedül nevelném fel. Csak azért együtt lenni, csak azért szülni valakinek hogy segitsen felnevelni állati nagy marhaság. Nem tudom hová tettétek az eszeteket!!

Akinek már van egy gyerek ott előfordulhat, hogy anyagiak is játszanak a párválasztásnál de elsősorban magunk miatt választunk nem akárki "jöttmentet" csak hogy könnyebb legyen felnevelni. Annyira egyik nő sem hülye, hogy a saját életét nehezitse meg olyan alakkal aki nem hozzá való vagy nem neki megfelelő akkor inkább már egyedül nevelem mégha szerényebb körülmények közt is minthogy összeálljak olyannal aki pénzes de a hátam közepére sem kívánom. Egy kisgyermekes nő is elsősorban TÁRSAT,PÁRT keres nem pedig pótapukát. Egy gyerektelen nő meg pont nem fog pénzért szülni senkinek.. micsoda idiótaság!!

2013. nov. 9. 10:31
 8/19 anonim ***** válasza:
69%

A válaszokból is látszik mennyi hímsoviniszta. nőgyűlölő általánosító barom van az oldalon!!

Ilyen hozzáállással tényleg nem kell csodálkozni ha valaki csak két lábon járó egzisztenciának tekint titeket. Egyenrangú partnernek ilyen gondolkodással szóba sem jöhettek. Pénzt nem várok el, tiszteletet, megbecsülést és szeretetet viszont igen.

2013. nov. 9. 10:37
 9/19 anonim ***** válasza:
68%
Inkább lemondok a gyerekről minthogy olyan pasinak szüljek aki a fentieket gondolja rólam.
2013. nov. 9. 10:40
 10/19 anonim ***** válasza:
60%
7 eske? Mi a baj? nem tetszik valami? Ez itt az igazság! Annak ellenére, hogy nő vagyok, igenis elismerem, hogy a nőknél sokkal inkább jelen van ez, mint a férfiaknál! Mert egy férfi ha jól tartja magát még 50 évesen is fiatal, és tud fogni magának egy fiatal nőt. Ennyire fáj az igazság heteske??? Igenis nagyon sok nőt ismerek, aki akár az ördögnek is képes lenne gyereket szülni! Marhaság? talán nem darázsfészekbe nyúltam???
2013. nov. 9. 11:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!