Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem túl nagy a korkülönbség?
26N 19F
Működhet párkapcsolat ilyen korkülönbséggel?
A srác valószínűleg túl fiatal(nak tűnik), de simán el tudom képzelni, hogy belül sem az a kifejezetten érett férfi és ezt Te is érzed. Félsz a külvilág megítélésétől is (lásd ügyintézés - komolyan megkérdezték tőled, hogy nagykorú-e?:D), különben nem írtad volna ki magát a kérdést sem. Gondolom a srác most kezdte az egyetemet, majd kinyílik még a szeme és megérzi más lányok illatát is (1-2 év max.), Te meg akkor már nyugisabb életet akarsz (és talán már a gyerek is képben lenne).
A lényeg, hogy működhet, de szerintem sokáig nem lesztek együtt. Ő kap most egy érett nőt, aki mellett megtanulhat bánni a testével, Te kiélheted az anyáskodásod egy fiatal srác mellett, de hosszú távon nem hiszem, hogy működik.
26F
Hmm ..:-( Igen megkérdezték :-D Akkor vicces volt ,majd kèsöbb elgondolkoztam rajta s nem tűnik viccesnek.
Pedig nem gyerekes a külseje sem.
Igazad lehet és kissé szomorùan is olvasom a tényeket :-(
Ez így nem lesz jò :-/
Boldog vagy vele és elkezdesz agyalni,hogy eldobod ezt magadtól?
Sokaknak nem,hogy fiatalabbal,de idősebbel sincs meg a boldogság.
Szerintem nem kéne emiatt szakítanod vele.
Az meg,hogy fiatalnak nézik,idővel csak jobb lesz.
Boldog...de meddig? 19éves...
Ahogy az előző válaszoló is írta "nyugisabb életet akarok"
Hagyom élni!
Kísértetiesen hasonlít ez az én esetemre :-O.
Csak itt én 20 éves(f) vagyok, a szerelmem pedig 29 éves. Szerencsére engem 23-24 évesnek néznek és nem jelent akadályt semmiben sem.
Kedves kérdező, kérlek, először az ő álláspontját is hallgasd meg erről a "nyugisabb életről", lehet, hogy meg fogsz lepődni. Saját tapasztalatból írom..én gyorsan tudok váltani a kettő között, ha arra van szükség...és élvezem :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!