Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem túl nagy a korkülönbség?
26N 19F
Működhet párkapcsolat ilyen korkülönbséggel?
Akkor meg?
Vágjatok bele és idővel kiderül milyen :) ne szarakodj 26 éves érett nő vagy
Nekem már 13-14 évesen is nagy bivaly farkam volt és tökéletesen funkcionált :)
Nem értem mi lehet a probléma.
Meg sem merem nézni a válaszom százalékát majd...
Igen. Egy 26 éves nő már komoly kapcsolatot akarhat, amit egy 19 éves férfi(?) talán tud neki adni, hisz sok fiú csak álmodozik egy ilyenről és ha esetleg megkapja, akkor vigyáz rá, mint a hímes tojásra. Egy ennyi idős lánynak pedig csak a pilláit kell megremegtetnie, máris ott lesz egy halom 26 éves pasi, akik az utóbbi 4-5 évben ilyenekre gondolva rejszoltak esténként, azt egy kósza dugás után már megy tovább a lány. Aki kitalálta, hogy a lányok hamarabb érnek, gondolom arra célzott, hogy előbb lesz szőrős a hónaljuk, mert hogy szellemileg nem érnek előbb az hótziher, ez sosem volt korhoz kötve.
Miért mázlista ? :D
A másik ,hogy suliba jár még.
Ma elkísértem ügyeket intézni ,hozzáteszem kézen fogva mentünk, a hülye is észrevette volna,hogy ez kapcsolat de megkérdezte az ügyintéző,hogy nagykorú e a srác :/
"ha esetleg megkapja, akkor vigyáz rá, mint a hímes tojásra."
Ezt észrevettem.
Nagyon odafigyel rám , egy velem egykorútól vagy idősebbtől még nem kaptam ennyi érzelmi töltést mint Tőle.
Szellemileg érett a korához képest.
:3
:DDDDDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!