Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért félnek ennyien az egyedülléttől?
4 éve nincs barátnőm és még egyenlőre nem is kell, ki alakítom az életemet amilyent én szeretnék, néha igaz
le buz1znak mert nem kell egy se,és ezért néha nagyon elítélnek de mindig poént lövök belőle de néha idegesítő hgy nem akarnak elfogadni amilyen vagyok , valaki nem tud nélküle élni én meg még vele.
szerintem ez társadalmi elvárás, rengeteg minden épül konkrétan ezen fajta kapcsolat köré, a zene, film ipar, mindenhol azt szajkózzák, hogy legyél szerelmes legyen valakid, ha ez nem elég még a szüleid, a barátaid egy része is
nem tudom ez baj-e, de rám valahogy nem tudnak hatni, majd ha úgy érzem találok valakit akivel érdemes akkor..
Én nem félek egész életembe egy 3 hónapos kapcsom volt 20 évesen. Azóta se töröm magam pedig állítólag nem vok ronda.
Csak ép tudom mit veszítenék pl moziba soha többé nem mehetnék egyedül. Ami ugye plusz pénz, nem ugat senki h milyen zenét hallgatok. Mikor kelek fel, mér megyek haveromhoz mit eszek...
Röviden senki e szól bele az életembe.
És nem azért de ez k....a jó ám :)
A másik tábor persze szokta mondani h nincs szex.
Igen az egy dolog, de párkapcsolati problémám sincs, nincs veszekedés,hiszti, nem idegel a nem létező gyereksírás..
Fuck yeah this is amazing :)
Viszont enyém a pénzem és az időm és és ezen bolond lennék változtatni. Az a 3 hónap tökéletes tanuló időszakiak volt.
Na cső :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!