Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy hetes ismeretség után lehet szerelem és komoly kapcsolat?
Én 17 éves vagyok a barátnőm 15 , ő sokat mondja hogy szeret de szerintem hazudik vagy csak kicsi és nem érett még meg az esze. Egy hete ismer de már azelőtt mondta hogy szeret hogy összejöttünk volna és akkor csak facebookon és telefonon beszéltünk , még abból gondolom hogy nem mond igazat hogy jóformán mindig én beszélek , ő csak hallgat ha kérdem válaszol és annyi , egy jó kapcsolatban szerintem simán megy a beszéd és nem kell noszogatni a másik felet hogy na mondj valamit.Szóval ha ő csak hallgat akkor ha ő mindig csak válaszol milyen alapra fekteti azt a szerelmet amit állítólag érez?
17/F
Igen,de ritka.
Kérdezz rá,hogy miért nem beszél annyit?
Minden utazás az első lépéssel kezdődik. Valamikor 6 éve mi is csak 1-2 hete voltunk együtt, s lám...
Azonban 15 éves kisláytól nem értem mit vársz, Te is még csak 17 vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!