Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, akiknek halak csillagjegyű pasija van. Mennyire csalfa a párotok?
Kedves kérdező! Az idegenek létezésére elég komoly matematikai esély van, jelenleg 100 millió bolygó körül lehet csak a mi galaxisunkban az életre alkalmas helyek száma. Ez olyan szám, amivel gyakorlatilag matematikailag az kizárt ha nincsenek idegenek :) Ezért a felsoroltakból kivenném ezt. Az asztrológiáról viszont fixen lehet tudni, hogy kamu, főleg az újságok, kiadványok, TV-k "napi horoszkópjai". Ugyanis dolgoztam nem egy szerkesztőségben ahol "gyártják" ezeket a horoszkópokat, és asztrológiai "igazságokat",
és nem egy EZO rovatba magam is irtam marhaságokat némi honorért. Erre egyébként leginkább gyakornokokat alkalmaznak, mert alja munka a médiában. Ennyit a "bunkó" irásomról... De mint mondottam jogodban áll ennek ellenére elhinni, és tönkre vágni vele az életedet. Minél fontosabb kérdésre kell válasz, annál inkább hajlamos leszel hinni az ilyen előre gyártott válaszokban, és annál fontosabb kérdésben hozol hibás döntést. Lehet az életed párjáról akarsz most választ kicsikarni asztrológia alapján, szóval akár most is meghozhatod életed legrosszabb döntését, ehhez nem kell semmi más, csak más másik "hivő" aki hülyeséget mond neked, és te meg elhiszed. Szemben velem aki jót akar, és megmondja neked, hogy hülyeségre készülsz, még akkor is ha ezért "bunkó", pedig csak látja, hogy mekkora hibát követhetsz el, és van annyira "bunkó", hogy próbál erre figyelmeztetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!