Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok, akiknek halak csillagj...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, akiknek halak csillagjegyű pasija van. Mennyire csalfa a párotok?

Figyelt kérdés
megcsalás, szerelem, halak
2013. nov. 6. 12:20
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Semmivel nem rosszabb. Mind tudománytalan baromság buta emberektől.
2013. nov. 6. 12:52
 12/18 anonim ***** válasza:
Én egyszer rajtakaptam, ahogy a guppikra masztizott az akvárium előtt.
2013. nov. 6. 12:52
 13/18 A kérdező kommentje:
úgy látom, ezt a poént sokan szeretik :D
2013. nov. 6. 12:54
 14/18 anonim ***** válasza:

Ha a Nők Lapja nem írt semmi "értelmeset" a témában, akkor mi se fogunk tudni :P

De akkor linkelem a szentírást:

[link]

Úgy látszik múlt hétvégén nem csalt meg.

Mi több, ezen a héten elkezdhettek dolgozni a kistesón:

[link]

2013. nov. 6. 13:09
 15/18 A kérdező kommentje:
igen, nem írnak, ezért próbáltam olyanokat megkérdezni erről, akik már kerültek kapcsolatba ilyen csillagjegyű emberekkel.
2013. nov. 6. 13:17
 16/18 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező! Az idegenek létezésére elég komoly matematikai esély van, jelenleg 100 millió bolygó körül lehet csak a mi galaxisunkban az életre alkalmas helyek száma. Ez olyan szám, amivel gyakorlatilag matematikailag az kizárt ha nincsenek idegenek :) Ezért a felsoroltakból kivenném ezt. Az asztrológiáról viszont fixen lehet tudni, hogy kamu, főleg az újságok, kiadványok, TV-k "napi horoszkópjai". Ugyanis dolgoztam nem egy szerkesztőségben ahol "gyártják" ezeket a horoszkópokat, és asztrológiai "igazságokat",

és nem egy EZO rovatba magam is irtam marhaságokat némi honorért. Erre egyébként leginkább gyakornokokat alkalmaznak, mert alja munka a médiában. Ennyit a "bunkó" irásomról... De mint mondottam jogodban áll ennek ellenére elhinni, és tönkre vágni vele az életedet. Minél fontosabb kérdésre kell válasz, annál inkább hajlamos leszel hinni az ilyen előre gyártott válaszokban, és annál fontosabb kérdésben hozol hibás döntést. Lehet az életed párjáról akarsz most választ kicsikarni asztrológia alapján, szóval akár most is meghozhatod életed legrosszabb döntését, ehhez nem kell semmi más, csak más másik "hivő" aki hülyeséget mond neked, és te meg elhiszed. Szemben velem aki jót akar, és megmondja neked, hogy hülyeségre készülsz, még akkor is ha ezért "bunkó", pedig csak látja, hogy mekkora hibát követhetsz el, és van annyira "bunkó", hogy próbál erre figyelmeztetni.

2013. nov. 6. 13:21
 17/18 anonim ***** válasza:
Hm hát én is halak vagyok volt egy 4 éves kapcsoltam nem csaltam meg a barátnőmet. Most igaz szingli vagyok de ha lesz új barátnőm azt sem fogom megcsalni.
2013. nov. 6. 13:31
 18/18 anonim ***** válasza:
A vallást ne keverd ide, kedves kérdező, mert a két dolog rohadtul nem egy fajsúlyú...
2013. nov. 6. 13:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!