Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Időnként a sírás belefér a párkapcsolatba?
Szoktatok-e egymás előtt sírni? 1,5 éve vagyok a barátommal, ebben a 1,5 évben háromszor sírtam előtte, háromból két alkalommal úgy istenigazából.
Valahogyan anyukája tudomást szerzett róla, és szerinte jobban kellene uralkodnom magamon, mert nem szabad "gyengének lenni".
Hozzáteszem, ez mind olyan alkalom volt, amikor kettesben voltunk a barátommal, és mindhárom alkalommal közeli hozzátartozóm súlyos betegségéről és kórházba kerüléséről szereztem tudomást. Nem is akartam visszafolytani a sírást mert tudtam, hogy csak rosszabb lenne.
Te szoktál sírni a párod előtt, vagy ő előtted?
Utolsó, te nagyon durván el vagy tévedve.
Az érzelmesség nem egyenlő az érzelgősséggel, valamint az sem mindegy, hogy valaki bőgőmasina-e, vagy csak szimplán fel meri vállalni az érzelmeit (ami időnként sírással járhat).
Soha a büdös életben nem járnék olyan fiúval/férfival, aki nem elég érzelmes, érzékeny. De persze ebben sem jól a túlzások, mint ahogy semmiben sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!