Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek sem lenne jó ötlet a fiú?
Hmm... én is 22 vagyok, lassan 23. Rám mondták már, hogy "van beütésem". :) De amit senki sem tud, hogy ezt mint egy szűrőt használom. Belül nem ilyen vagyok. Aki elfogad így, azt én is elfogadnom, de aki nem, arról tudom, hogy nem a barátom, mert - a barátok olyannak fogadnak el, amilyen vagy. És valóban beválik!
Ez nálam annyiban nyilvánul meg, hogy például az összes érzésemet hagyom kiülni az arcomra. :) Ez nagyon fura sok embernek. Ha meghökkenek, látszik az arcomon, stb. :D Amúgy poénnak sem rossz. Mondjuk én tudok teljesen fapofa is lenni, ha a helyzet úgy kívánja. Aki pedig így is elfogad és megismer, az tudja úgyis, hogy nem ilyen vagyok.
Persze nem ismerem az illetőt akiről szól a sztori, könnyen lehet, hogy tényleg nincs valami rendben nála, de azért itt van példának az én sztorim, hogy lásd: minden éremnek két oldala van. :)
De,mert ti azt mondjátok,hogy miért egy barátom életét élem,miért nincs önálló véleményem,miért stb stb.
Miért,mire valók a barátok,ha nem arra hogy figyelmeztessen,ha hülyeséget csinálok? Attól,hogy jól tudom,hogy kapcsolati téren sokszor rosszul választok,miért ne bizonyíthatna el az,hogy aki a legjobban ismer azt tanácsolja,hogy ne jöjjek vele össze?
Ha meg akarom ölni Barack Obamát mert ez az én önálló véleményem és akaratom,és a barátom le akar róla beszélni,akkor ne hallgassak rá?!:D
Nem az alapján döntök,hogy ki mit mond,csak elbizonytalanít/megerősít egy barát véleménye.És a ti véleményetek csupán csak érdekelt,nem is ez alapján fogok dönteni.
De ezek szerint,ha neked mond valamit a legjobb barátod,azt lesz*rod,el sem gondolkozol rajta és mész a saját fejed után mindig,hiába akar jót a másik.
Köszi 12-es:) de nála ez tuti nem csak egy álca.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!