Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek sem lenne jó ötlet a fiú?

Figyelt kérdés
Egyik barátom le akar róla beszélni,mert elvileg én egy okos,értelmes,normális stb lány vagyok,ez a fiú meg nem.Sajnos van valami probléma az agyában meg hát el van maradva a korosztályunktól.
2013. nov. 6. 11:31
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
kedves kèrdezo, TE NEM èrted, amit pròbàlunk elmagyaràzni :D kajak hulye vagy!
2013. nov. 6. 11:52
 12/15 anonim ***** válasza:

Hmm... én is 22 vagyok, lassan 23. Rám mondták már, hogy "van beütésem". :) De amit senki sem tud, hogy ezt mint egy szűrőt használom. Belül nem ilyen vagyok. Aki elfogad így, azt én is elfogadnom, de aki nem, arról tudom, hogy nem a barátom, mert - a barátok olyannak fogadnak el, amilyen vagy. És valóban beválik!

Ez nálam annyiban nyilvánul meg, hogy például az összes érzésemet hagyom kiülni az arcomra. :) Ez nagyon fura sok embernek. Ha meghökkenek, látszik az arcomon, stb. :D Amúgy poénnak sem rossz. Mondjuk én tudok teljesen fapofa is lenni, ha a helyzet úgy kívánja. Aki pedig így is elfogad és megismer, az tudja úgyis, hogy nem ilyen vagyok.

Persze nem ismerem az illetőt akiről szól a sztori, könnyen lehet, hogy tényleg nincs valami rendben nála, de azért itt van példának az én sztorim, hogy lásd: minden éremnek két oldala van. :)

2013. nov. 6. 11:54
 13/15 A kérdező kommentje:

De,mert ti azt mondjátok,hogy miért egy barátom életét élem,miért nincs önálló véleményem,miért stb stb.

Miért,mire valók a barátok,ha nem arra hogy figyelmeztessen,ha hülyeséget csinálok? Attól,hogy jól tudom,hogy kapcsolati téren sokszor rosszul választok,miért ne bizonyíthatna el az,hogy aki a legjobban ismer azt tanácsolja,hogy ne jöjjek vele össze?

Ha meg akarom ölni Barack Obamát mert ez az én önálló véleményem és akaratom,és a barátom le akar róla beszélni,akkor ne hallgassak rá?!:D

Nem az alapján döntök,hogy ki mit mond,csak elbizonytalanít/megerősít egy barát véleménye.És a ti véleményetek csupán csak érdekelt,nem is ez alapján fogok dönteni.

De ezek szerint,ha neked mond valamit a legjobb barátod,azt lesz*rod,el sem gondolkozol rajta és mész a saját fejed után mindig,hiába akar jót a másik.

Köszi 12-es:) de nála ez tuti nem csak egy álca.

2013. nov. 6. 12:08
 14/15 anonim ***** válasza:
Nézd, most őszintén... ha neked Ő kell, akkor legyen a tiéd. Ha nem jön össze, hát nem. De az is lehet, hogy igen. Fura dolog a szerelem, az biztos. Ki tudja, valójában milyen ember? Ismerkedj meg vele, ha valóban érdekel. Az nem jelent kapcsolatot, vagy akármit. Beszélgess vele és kész. És majd saját bölcsességed alapján dönts. És sose feledd, hogy bár lehet, hogy egy barát segíteni akar, de Ő csak a saját szemszögéből látja a dolgot és lehet, hogy az merőben más, mint a tiéd. Ezért bár fontolóra érdemes venni a véleményét, soha ne az legyen a mérvadó.
2013. nov. 6. 12:13
 15/15 A kérdező kommentje:
Köszi:)
2013. nov. 6. 12:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!