Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek sem lenne jó ötlet a fiú?

Figyelt kérdés
Egyik barátom le akar róla beszélni,mert elvileg én egy okos,értelmes,normális stb lány vagyok,ez a fiú meg nem.Sajnos van valami probléma az agyában meg hát el van maradva a korosztályunktól.
2013. nov. 6. 11:31
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha ezt meg kellett kérdezned akkor valóban nem.
2013. nov. 6. 11:32
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem járna jól veled, mivel valószínűleg nagyságrendekkel intelligensebb.
2013. nov. 6. 11:34
 3/15 anonim ***** válasza:
ès ha az a baràt egyszeruen csak nem akarja, h osszejojj egy màsik sràccal? mièrt nincs onàllò vèlemènyed? ès mi van akkor, ha esetleg csalòdsz? legalàbb tanulsz belole, ràdfèr
 4/15 A kérdező kommentje:
Én csak szoktam hülye döntéseket hozni.Nekem nem probléma,hogy ilyen a fiú,de ha már egy barátom,aki mindig jót akar és figyelmeztet,hogy ne.akkor azért elgondolkozom rajta,hogy lehet csak engem vakít el a "szerelem":)
 5/15 anonim ***** válasza:
okè, de mi van akkor, ha az a nagyon jò baràt vmièrt nem akarja, h osszejojj egy màsik sràccal?
2013. nov. 6. 11:40
 6/15 A kérdező kommentje:
Hát valamiért nem akarja ,és az ez,amit leírtam.:D Meg lehet nem szimpi neki az sem,hogy nem ma barnult.De abszolút nem úgy viselkedik,meg nem is olyan környezetben nőtt fel,hogy olyan legyen.
2013. nov. 6. 11:44
 7/15 anonim ***** válasza:

Bocs, de kinek az életét éled? A sajátodét, vagy a barátodét?

De egyébként szerintem se jöjj össze vele! Szegény srác jobbat érdemel, nem egy olyat, aki azért jön össze vagy sem valakivel, mert a barátja azt mondta.

2013. nov. 6. 11:47
 8/15 anonim ***** válasza:

Én pedig amondó vagyok, hogy... ilyesmiben sose hallgass másra, mert nem tudhatod az indítékait. Meg nem az Ő kapcsolatáról van szó, hanem a tiédről. Ismerd meg az illetőt és utána dönts arról, hogy összejössz-e vele, ha egyáltalán Őt is érdekled.

Amúgy mennyi idősek vagytok?

2013. nov. 6. 11:47
 9/15 A kérdező kommentje:
Na jól van,látom nem érted.
2013. nov. 6. 11:48
 10/15 A kérdező kommentje:
Köszi, amúgy 22F és 20L
2013. nov. 6. 11:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!