Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tanácsot kérek, nem tudom mit tegyek. Papoljak neki, vagy hagyjam hogy összetörjék a szivét?
van egy majdnem 16éves hugom. aki nagyon szerelmes egy fiúba. 2006ban találkoztak elöször meg utoljára. akkor még nekem udvarolt a fiú. aztán 2007óta neki. amit nem bánok mert nem az én tipusom. meg van komoly kapcsim. de most róla van szó. nem nagyon tetszik a fiú. már 2éve igérgeti a hugomnak, hogy találkozni fognak. és aztán lemondja, kifogásokat talál hogy miért nem jön össze a tali. hugom nagyon mérges rá, de aztán mond egy jó szót a srác és minden rendben van újra.
ritkán jelentkezik a hugomnál. általában csörgetni szokták egymást, amikor egymásra gondolnak, de van amikor a fiú 5napig nem csörgeti mert "nem ér rá". ezt sem hiszem el, mert szerintem van neki 1perce hogy becsörizze a hugom. legalább naponta 1x. igaz?
volt amikor 2hónapig nem jelentkezett nála. amit egyrészt megértek mert meghalt az apja. a srác 18éves. szerintem van neki barátnöje, és a hugom csak széditi. ezt már 100x megmondtam a hugomnak, meg azt is hogy keressen mást, de azt mondja hogy csak irigy vagyok. tegnap már láttam, hogy irja, hogy szereti öt, a srácot meg hogy ö a mindene. tudom, ez csak gyerek szerelem. de félek hogy újra össze törik a hugom szivét.
már meguntam, hogy mindig fel akarom ébreszteni az álmodozásából. hogy nem tesz jót neki a fiú. de örülni szeretnék neki, hogy boldog. már arra is gondoltam, hogy rá hagyom a hugomra meg a srácra, az ö dolguk. és majd tanul a hibájából ha pofára esik. szerintetek melyik a jobb?

Az előző kapcsolatomban nálunk is megvolt ez a csörgetek, ha gondolok rád. Egy idő után nagyon idegesítő tud lenni. Mert ugyebár mindig vissza kell csörögni, mert ha nem csörögsz akkor jön a "nem szeretsz", "hol voltál", "mit csináltál" és egyéb kérdések. Érzelmi zsarolás. Egy idő után megelégeltem ezt és azt mondtam neki, hogy attól hogy nem csörgök rá az még nem azt jelenti, hogy nem gondolok rá. Mert ugyanis vannak olyan helyzetek, amikor arra szeretnék koncentrálni, amit csinálok. Ez lehet egy iskolai óra, munka közben stb, ilyenkor senki ne hívjon ha lehet. Hívhat, ha baj van. De ha tudja, hogy elfoglalt vagyok és egy ilyen 'jelentéktelen' jelzés, hogy gondolok rád... Lehet csörgetni napi szinten háromszor. Reggel délben este. De napi 20szor.
Ezután következett a "nem érzem, hogy szeretsz" periódus.
Megkérdeztem, hogy miért? Nem tudja. Na most ha nem tudja, akkor miért érzi azt, hogy hiányzik valami. Ha nem tudja....
És végül szakítottunk is.
köszi a tanácsot. de most ezzel mit akarsz mondani? hadjam a hugom, és ha össze töri a srác a szivét akkor majd tanul a dologból?
nem kell hogy minden nap jelentkezzen. de azért hetente legalább 1x. nem? meg irja a hugomnak hogy szereti, amikor csak 1x találkoztak, és nem is beszélgettek egymással, mivel az én "randim" volt. az is 3évvel ezelött volt. azóta igérgeti, hogy eljön hozzánk, hogy talizni fognak stb. aztán pedig néhány nappal elöbb lemondja a talit+kifogások. és mit gondoljon a hugom amikor 2hónapig nem jelentkezik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!