Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tudnék már tenni, hogy ne szeressen belém minden fiú barátom?
ő is elmondhat nekem bármit -> azt is elmondhatja, hogy szerelmes
vagy nem? azt az egyet nem? :D
Ugyanebben a cipőben járok, utálok csajokkal lógni, idegesít hogy lehetünk akármilyen jóban is, mindig méricskélnek és összehasonlítanak másokkal vagy önmagukkal, fiúkkal mindig is jobban szerettem lenni, velük teljesen más, nincs állandó verseny hogy kinek nagyobba melle vagy kit dugtak meg a hétvégén legtöbben, lehet a pasik közt is van hasonló csak lányként nem veszem észre nemtudom..Viszont azt tudom hogy sokkal jobban érzem magam veluk, sokkal többet lehet veluk hülyéskedni és ők legalább értik a poenjaimat. Lányok közt nem tudom magam elengedni, nem érzem magam odaillőnek, mintha csak egy pótkerék lennék.
Nekem volt egy "fiú barátom" elvileg. 2 évig mindent megbeszéltük, hülyéskedtünk, azt hittem tényleg csak Ennyi, aztán mégse, ő szerlmes lett, meg akart csókolni és le akart velem feküdni. Azóta tudom hogy ez a fiú-lány baratsag addig tart, míg az egyik dugni nem akar...
Párom haverjánál voltam negyedszer tetováltatni mire bevallotta hogy szeret, de mindkettőnk érdekében ne beszéljünk és ne talakozzunk, előtte mindig Facebookon beszéltünk, órákig hülyéskedtünk, gusztustalan dolgokról beszéltünk, és tessék...
Valaki írta, és teljesen igaza van, ha találsz egy pasit aki nagyon jó pasi, megértitek egymást, jo kapcsolatotok van, biztos hogy beindítja a fantáziádat, nem is nő az akinek nem..
Ez már csak így marad, szerintem azért is akarnak egy fokkal feljebb lépni ilyenkor a srácok (persze ez csak az én véleményem, ettől még gondolhatom rosszul) de talán az, hogy egy olyan oldalát ismerik meg egy lánynak amit egy első találkozásnál/randinál nem, ott kapásból megpróbálják mindenféle taktikával lenyugozni a masiat (mindket félre igaz bárki bármit is mondjon)
A "barátságnál" meg pont hogy ez kimarad, az igazi hétköznapi személyiségét ismerik meg, akivel lehet nevetni, nem játsza meg a szexistennőt és azt hogy ő hű de kívánatos, és talán ez az ami megfogja őket, és érzik annyira belsosegesnek a kapcsolatot hogy merik megpróbálni azt hogy hatha lehet több is köztetek.
18/L
18-as, "kívánom, hogy pusztulj", mert akkora fogyi vagy, hogy egy 7 éves helyesebben ír nálad, és még nekem írsz ilyet XD
19-es, amúgy nem voltam még igazándiból, de szerintem ha már az elejétől kezdve csak barátként tekintenének rám, akkor az ilyet ki lehetne kerülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!