Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kezdeményezzek? (lent folyt. ) 17/L
Megpróbálom röviden leírni a dolgokat..
Szóval 17/L vagyok,és kb 2 éve Anyum mikor kórházban volt megtetszett 1 ápoló.Nem volt semmi,kis beszélgetések,mosolygások stb,kb másfél éve nem találkoztunk(kilépett a kórházból,már nem dolgozik ott),csak néha összefutottunk,mert odajárok suliba ahol lakik,de nem is beszéltünk,nem vett észre vagy én nem vettem észre és hasonlók.Ismerősöm iwiwen.2 hete rám írt, hogy mi van velem,meg anyummal,visszaírtam,de ő nem válaszolt végül.Viszont voltak apró jelek hogy ő se semleges irántam,ezért annyira nem lepődtem meg hogy rám írt,de végleg elbizonytalanodtam.Próbáltam elfelejteni,most ismét ő rajta agyalok.Nem tudom mi legyen vele.Kezdeményezzek én,hogy esetleg találkozzunk,vagy hagyjam?
ja igen és persze idősebb mint én,28/F,de a körkülönbség nála nem számít,nálam meg mióta őt ismerem úgyszintén nem)..
(Oké,tudom ilyen tinis sztorinak tűnik,bocsi,csak kíváncsi vagyok Ti mit tennétek a helyemben)

A korkülönbség tényleg nem fontos.Én 17évesen jöttem össze a párommal aki akkor 33éves volt.3éve vagyunk együtt:)
Először egy kérdésem lenne.Amikor írt rád hogy hogy vagytok és hasonlók, mit írtál neki vissza?:)
Utána hozzá fűznék pár okosságot:D
20/L
Na,kicsit megkésve.. Csak annyit hogy jól megvagyok,és láttam párszor már a klinikákon,csak nem akartam megzavarni. :D És hogy ő hogy van?
De nem válaszolt..most volt a szülinapja,válaszolt kérdezett,válaszoltam,kérdeztem,nem válaszolt.azt hiszem feladom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!