Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezek lehetnek jelek?

Figyelt kérdés
Nemrég megismertem egy nőt, nem tudok arról információt hogy leszbikus e vagy hetero, de gyanítom hogy leszbikus. És talán még tetszem is neki. De hogy menjek biztosra? megkérdezni nem igazán karom. Szoktunk beszélgetni gyakran. És mikor csak rám néz látok valamit a szemében és érzem avibrálást is kettőnk közt. Néha viszont elutasító . Most mit tegyek? Azthiszem belészeretem.

2013. nov. 5. 18:21
 1/9 anonim ***** válasza:
honnan gondolod vagyis gyanítod hogy leszbikus? esetleg valami erre utaló más jelek??
2013. nov. 5. 19:27
 2/9 A kérdező kommentje:
hát épp ez az hogy nem tudom. hát ahogy viselkedik velem sokszor simogat..de tudom hogy ez még nem indok.
2013. nov. 5. 19:42
 3/9 anonim ***** válasza:
hát igen, így nehéz, de milyen viszonyban vagytok egymással? mert ez sem mindegy, például egy kort is megadhattál volna, mindkettőtök részéről
2013. nov. 5. 20:17
 4/9 A kérdező kommentje:
hat nem vagyunk rosszban a hátrány hogy ő sokkal idősebb mint én. én18 ő 39
2013. nov. 5. 20:34
 5/9 anonim ***** válasza:
45%
Már megint ez az anyakomplexus... miért van itt ennyi ilyen ember?
2013. nov. 5. 20:43
 6/9 anonim ***** válasza:
Értem, hát még a kor hagyján, na azt viszont most mondom ha tanár-diák viszonyról is van szó nem kellene beleélned magad, mert egy az hogy valószínű nem valósulhat meg, legalábbis míg ki nem maradsz biztosan nem, a másik meg hogy egy tanár eleve máshogy viszonyul egy diákhoz, tehát ott azért nem szabad belefutni ilyen csapdákba és esetleg belegondolni abba hogy ezek a jelek tőle biztos azért vannak mert bejövök neki. Remélem érted miről beszélek, ne m bántásból, csupán óvatosságból mondom. Nekem is volt ilyen női tanárom aki ezeket csinálta vagyis ilyen jelek voltak, sőt több is de én nem igazán láttam ebben kimondottan "többet". A tanároknál ez gyakran előfordul, sőt lehet hogy te próbálsz már ebbe többet látni mert annyira megszeretted. Ha nem ilyen viszony akkor viszont j lenne tudni azt hogy milyen, mármint gondolom nem dolgozol még szóval nem kolléga, hogy akkor mi.
2013. nov. 5. 20:49
 7/9 anonim ***** válasza:
92%

Jégsárkány!

Mit értesz azalatt hogy ilyen ember?

Már ne haragudj te ha valaki akár leszbikusként, heteróként vagy biszexként beleszeret egy idősebb emberbe akkor az már egyből rossz ember? Mert nem korabelivel kezdett? Nem tudom miért kell ezek mögött mindig a rosszat látni. Pedig mennyi ilyen ember van mégis normális életet élnek.

2013. nov. 5. 20:53
 8/9 A kérdező kommentje:
amugy tanár az illető. de nem az én tanárom.egyébként ismerős,barát
2013. nov. 5. 20:54
 9/9 A kérdező kommentje:
egyébként nem vagyok anyakomplexusos.csak szeretem az idősebb nőket.nemkell feltétlenül 39nek lennie.20 asokat is szeretem
2013. nov. 5. 21:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!