Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ezek jelek, vagy csak szórakozik?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezek jelek, vagy csak szórakozik?

Figyelt kérdés
Történet a következő. Ideköltöztünk egy új városba, új középiskolába kerültem. Eléggé hamar megismerkedtem az osztálytársakkal, semmi gond nem volt. Mindenkivel jól elbeszélgetek, de a lányokkal kifejezetten jól. Viszont közülük is van egy, aki eléggé tetszik, és szerintem én is neki. Eléggé sokszor megérint, odajön hozzám, hozzám bújik, órákon ha előtte ülök mindig keresi a kontaktust velem, ha ránézek nem sokáig bírja nevetés, vagy mosolygás nélkül. Vehetem ezt annak, hogy én is bejövök neki? 17/F
2013. szept. 20. 18:59
 1/9 anonim ***** válasza:
Lehetséges hogy bejössz neki.
2013. szept. 20. 19:00
 2/9 anonim ***** válasza:
Hát, elég gyanús.
2013. szept. 20. 19:00
 3/9 anonim ***** válasza:
nem feltétlen, vannak akiknek alapból ilyen a jelleme
2013. szept. 20. 19:01
 4/9 anonim ***** válasza:
Ha csak veled ilyen akkor valószínűleg tetszel neki. :)
2013. szept. 20. 19:05
 5/9 anonim ***** válasza:

" - Nagypapa hogy ismerkedtél meg a Nagymamával?

- 17 évesen egy iskolába jártunk, mindig odajött hozzám, fogta a kezem, mosolygott, hozzám bújt ás akkor én megkérdeztem a Gyakori.hu-n hogy nekik erről mi a véleményük..."

2013. szept. 20. 19:10
 6/9 anonim válasza:
Szerintem elég valoszinü hogy bejössz neki. Ha téged is érdekel én azt tanácsolom h kozeledj hozza de ne legy nagyon ramenos. De lassa rajtad h nem vagy kozombos iranta. :)
2013. szept. 20. 19:20
 7/9 anonim ***** válasza:
Hívd már el randira bakker, ennél nem kapsz nyilvánvalóbb üzenetet, hogy nedvesre izgulja a bugyiját ha meglát!
2013. szept. 20. 21:58
 8/9 anonim ***** válasza:
Igen, valószínű bejössz neki.
2013. szept. 20. 22:12
 9/9 anonim ***** válasza:

" - Nagypapa hogy ismerkedtél meg a Nagymamával?

- 17 évesen egy iskolába jártunk, mindig odajött hozzám, fogta a kezem, mosolygott, hozzám bújt ás akkor én megkérdeztem a Gyakori.hu-n hogy nekik erről mi a véleményük..."

SZAKADOK GEHÍÍÍ XDD

2013. szept. 21. 00:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!