Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Honnan lehet tudni, hogy én...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan lehet tudni, hogy én kellek-e neki vagy csak beéri velem? Vannak valami jelek, amikből rájöhetnék?

Figyelt kérdés
Mindenben én voltam az első a páromnak. Eléggé furán viselkedik mostanában. Az érdekelne, hogy vajon azért van-e velem, mert szeret engem/szerelmes belém vagy azért, mert attól fél, hogy nem talál mást, ha engem otthagy. Azt tudni kell róla, hogy elég kevés önbizalma van.

2013. aug. 9. 23:07
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha úgy érzed hogy szeret téged igazán akkor biztos hogy te kellesz neki.Ha nem figyel oda rád eléggé nem törődik veled akkor csak beéri veled míg mást nem talál egy jobbat.
2013. aug. 10. 15:31
 2/5 A kérdező kommentje:
köszi a választ:)
2013. aug. 10. 15:42
 3/5 anonim ***** válasza:
Én tudom, hogy velem max beérnék. Ronda vagyok, jellemtelen vagyok, féreg vagyok, hányás vagyok.
2013. aug. 11. 22:49
 4/5 anonim ***** válasza:

Én mostanában azt érzem, hogy csak beéri velem, mert: nem figyel arra, amit mondok, szinte minden találkozásunkkor odacsődíti a barátait is, alig van szex, mindig csak önmagával van elfoglalva.

Talán próbáld megfigyelni, hogy mennyire keresi veled a kapcsolatot, ha te nem hívod, ha valamit mondasz neki megjegyzi-e, ha szívességet kérsz tőle, mi a reakció.

2013. aug. 11. 22:55
 5/5 A kérdező kommentje:
Elhanyagol, nem tartja be a szavát, hazudozik...ahogy én nézem, ebből szakítás lesz.
2013. aug. 11. 23:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!