Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek hogy adjam át a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek hogy adjam át a barátnőmnek? :D

Figyelt kérdés
Verset írtam neki saját kezüleg díszített papírra, meg vettem egy plüss állatkát és kérdésem az lenne hogy szerintetek a verset hogy adjam oda csak úgy egy ajándék táskába a plüssel vagy inkább olvassam fel neki ami lehet nem nagyon menne mert bekönnyeznék előtte.. :DD Vagy inkább kérdezzem meg őt hogy felolvassam vagy inkább ő olvasná el? előre is köszi az értelmes válaszokat.. :) 18/F
2013. nov. 5. 13:31
 1/5 anonim ***** válasza:
óvatosan görgesd fel a papírt, színes szalaggal köss rá masnit, azt tedd a plüsshöz egy ajándék szatyorba és nyomd a kezébe egy szép mosollyal :)
2013. nov. 5. 13:35
 2/5 anonim ***** válasza:

Előbb olvasd el párszor magadnak és próbálj nem bekönnyezni tőle, csak ha nagyon muszáj.

De az is jó, ha ő elolvassa magának ott helyben, amikor odaadod neki az egész ajándékot.

2013. nov. 5. 13:35
 3/5 anonim ***** válasza:
Bár én nem verset,hanem dalt és csak azért,mert kényszerítve voltam,adtam át,de szerintem ne te olvasd fel,mert akkor látod a reakcióját is.
2013. nov. 5. 13:38
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat a masni tényleg nagyon jó ötlet :D és hogy lássam a reakcióját az is nagyon jóó igazatok van :) Köszi széépen! ;)
2013. nov. 5. 13:50
 5/5 A kérdező kommentje:
Megvan a masnis dolog is.Már alig várom hogy odaadjam neki.. :D
2013. nov. 5. 13:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!