Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olyan nehéz megtalálni a középutat a család és a munka között?
Figyelt kérdés
A jegyesemmel van egy 3 hónapos lányunk.Ő otthon van vele.Én nagyon sokat dolgozok.Volt,hogy napi 10-12 órát.Sajnos a fizetésem nem akkora,hogy könnyen megéljünk.Muszáj túlóráznom.Alig vagyok otthon amit a menyasszonyom szóvá is tett.Segítek neki mindenben,de pénz is kell.Szexre még energiám sincs pedig vágyik rá.Most itthon vagyok a babával.Ő pihen.De holnap megint reggeltől estig dolgozok.Nem látjuk egymást,és este én ügyelek a lányunkra,hogy ő nappal ne legyen annyira fáradt.
Beszéltünk már erről.De nehezen viseli.
2013. nov. 5. 12:16
1/4 anonim válasza:
ha kevesebből nem tudtok megélni akkor necces.
2/4 anonim válasza:
Kezdetnek legalább kétszer dugd meg ma. Egyébként nehéz helyzet. De próbáld meg kihozni magadból a maximumot. Vidd el moziba vagy bármi, amikor éppen egy egy rövidebb napod van. Hétvégén meg igenis szex kifulladásig. Ha igényelné de nem kapja meg annak csak rossz vége lesz
3/4 A kérdező kommentje:
Hétvégén is dolgozok.Itt a tél.Etetni kell őket,fizetni a házra a rezsit.A fűtés rosszalkodik stb..
Se idő se pénz nincs most mozizgatni
2013. nov. 5. 12:24
4/4 anonim válasza:
Ez így necces! De vannak akik nehezebb helyzetben vannak! Én 1.5 éve vagyok itthon egyedül mert a férjem külföldön dolgozik! Így is meg lehet oldani csak akarni kell! Kitartás!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!