Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Muszlim ferjemtol 1 eves ismerettsegunkre kaptam egy gyonyoru aranygyurut. Nagyon szeretjuk egymast, de en mindig attol felek h. elveszitem. Mit tegyek h. ezt a gondolatot kiverjem a fejembol?

Figyelt kérdés
A masik problemam h. nagyon feltekeny vagyok, pedig nincs ra semmi okom.
2013. nov. 5. 11:17
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
45%
Bocs, félreolvastam, közben kajálok még mindig. Azt hittem a kezed akarja megkérni, de, ha már a férjed, akkor gondolom már volt időd bőven megkedvelni. Ha ennyi időt kibírtál vele, gond nem jöhet, bár nem tudom miért hangsúlyoztad ki a vallását, ha amiatt félsz, hogy valami turbómagyar banda megveri, nyugodj meg, azok a kőagyúak szerintem azt sem tudják mi az a muzulmán. Ha a családja végett, akkor meg pláne nyugi, ha nem tetszik nekik valami, itt az országban legfeljebb annyit tehetnek, hogy küldenek neki pár goromba SMS-t, ha itt történik valami vallás, vagy etnikum elleni támadás, az már benne van a sajtóban. Mindezt jobboldali szimpatizánsként mondom, téged pedig arra kérlek, ne az agyatlan, "nyírjuk ki a zsidókat meg a cigányokat" kiabáló bőrfejűek, meg a gonosz nácik alapján könyvelj el. Mint láthatod semmi bajom veletek, örülök a boldogságotoknak.
2013. nov. 5. 12:37
 12/26 A kérdező kommentje:
Jo etvagyat neked, es tudom h. csak a sajat velemenyedet irtad le.
2013. nov. 5. 12:40
 13/26 anonim ***** válasza:

"Mert a reformáció utáni Európa tényleg olyan hűű de különb volt. "

Az néhány száz éve volt. Nem a tv korában.

2013. nov. 5. 13:05
 14/26 anonim ***** válasza:
Ők vernek meg minket :D
2013. nov. 5. 13:06
 15/26 A kérdező kommentje:
Miert felek h. elveszitem? Elakarom felejteni ezt a gondolatot!!!!
2013. nov. 5. 13:12
 16/26 anonim ***** válasza:
28%
Nekem az étvágyam is elment. Szép új világ... a férgek szaporodnak csak
2013. nov. 5. 14:44
 17/26 anonim válasza:

Először is, a válaszadók többségének a hozzáállásával van probléma. Nem ismerik a férjed, sem téged. És elfeledkeznek róla, hogy a vallásosság nem egyenlő a megszállottsággal. Ha valaki muszlim vallású, nem jelenti, hogy napi ötször csapot-papot otthagyva rohan imádkozni, illetve bombát gyártani. Hová fajul ez a világ? Hogy durva terrorista lenne minden muszlim, afelől igen erős kétségeim vannak. Kedves válaszadó: tegyük fel, hogy nem túl jó környéken élsz. Csak mert a szomszédod drogos vagy börtönben ült, te még nem vagy az, ugye?

Ezt a képet ("alávaló terroristák") a média festi róluk.

Van egyfajta olyan tisztelet a hívőkben, amit nem lehet elmagyarázni... én magam nem vagyok vallásos, illetve megkeresztelve sem, nem estem át fejmosáson, és nem kívánok semmiféle hitet felvenni. Viszont ismerek olyan embereket, akikről példát vehetne sok NEM muszlim.

Kedves kérdező! Verd ki a fejedből, hogy elveszted, mert rányomja a bélyegét a kapcsolatotokra. Én nem hittem el, hogy valaki velem akar lenni, hogy szeret. A félelmem alaptalan lett volna, de valahogy mégis sikerült sokadszorra (lehet, hogy végleg) elvesztenem Őt. És most tényleg az én hibám volt.

Hogy hogyan verd ki ezt a fejedből? Csak fogadd el, hogy ott van veled. Ajándékot, szeretetet ad, vigyáz rád. Mit szeretnél még? Ne aggódj, kérlek! Keress fel egy jó pszichológust, nem ciki tanácsot kérni tőle. Menj el önbizalmat fejlesztő tréningre. Olvass önismereti könyveket (Mesterkurzus). Nem, ezek nem oldják meg helyetted a "problémát", ahogy ez az oldal sem. Magadban kell rendezned a kérdést.

Kérlek, kérlek, hogy ne engedj a félelmednek! Remélem sokáig együtt lesztek még! :)

2013. nov. 5. 15:23
 18/26 anonim ***** válasza:
Van muszlim szomszédom magyar feleséggel, hitetleneknek nem köszön vissza. A ti férjeitek köszönnek magyaroknak? Ugye ők sem?
2013. nov. 5. 15:26
 19/26 anonim ***** válasza:
61%
És te rendkívül intelligens módon egy ember alapján ítélsz meg egy vallást, kedves 20-as. Ilyen általánosságba hogy tudsz beszélni egy vallási irányzatról? Istenem, mesébe illően hülye vagy, az ilyeneket kéne kirakatban mutogatni, mint elrettentő példát a műveletlenségre.
2013. nov. 5. 15:34
 20/26 A kérdező kommentje:
19 es valaszolo, nagyon koszonom amit irtal.
2013. nov. 5. 15:57
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!