Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"hideg" pasik. Vannak még hasonlóak?
Én találkoztam ilyen sráccal. Tényleg léteznek ilyenek.
Nagyjából 6 hétig jártunk együtt. Egy ideig figyeltem hogyan viselkedik. Beszélgettem is vele erről, és csak annyit mondott, hogy ő ilyen.
Így aztán szakítottam is vele. Én nem tudnék elviselni ilyen pasit magam mellett. Nekem szükségem van a férfitól akivel vagyok, ölelése, csókra, simogatásra, bújásra...
Persze akkor én voltam a szemét meg a k...va szerinte, hogy ezért kidobtam. Nem értette meg, hogy nem illik hozzám, és ha együtt maradtunk volna, akkor meg nem lettem volna boldog, és megfojtottam volna a folytonos bújásommal... mert én ilyen vagyok, és nekem ez kell egy pasitól.
Szerencsére a férjem teljesen ilyen beállítottságú, mint én, mással nem tudnék boldog lenni, és teljesnek érezni a kapcsolatot.
Ha úgy érzed, hogy el tudod fogadni őt olyannak amilyen, akkor nincs gond. Viszont ha nem, akkor tovább kell lépned, mert őt nem tudod megváltoztatni, nem is szabad, mert akkor meg nem lesz önmaga.
27/N
Sok boldogságot akkor:)
Hát... igen tudom, hogy nem lehet megváltoztatni. Tapasztaltam is.. Vagy megszokom vagy megszököm, valóban ez a két lehetséges megoldás van. Csak sokszor nehéz. Bár ennyi idő alatt talán már megszoktam, mégis hiányoznak az ölelések. Régebben nem ilyen kapcsolataim és mentalitású pasijaim voltak. Az elején ő sem ilyen volt, amikor beleszerettem:( Aztán valami okból kifolyólag nehezen szeretek ki belőle, egyenlőre még nem ment..
Mivel nem találkoztam előtte ilyen férfival, ezért nem hittem, hogy ilyen sokan vannak :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!