Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Férfi szemmel szerintetek örülne a párom az alábbi ajándékoknak? Leírtam, hogy miket szeret.
Őszinte leszek. Én nem szeretem az ilyen kacatokat. De a gesztust mindenképp értékelném. :) Csak ezeknek az a sorsa általában, hogy rakosgatom ide oda pár hónapig, aztán pedig elteszem jó messzire.
Szerintem sokkal királyabb lenne egy kínai étkészlet, amiben rögvest fel is szolgálsz valami kínai ételt. Ha nem tudsz főzni akkor rendelheted is. :)
Nyilván, ezek egyéni dolgok. Ha a párodon látszik, hogy Ő viszont szeret gyűjtögetni dolgokat, akkor szerintem biztosan örülni fog neki. :)
Hármassal egyetértek, én is inkább főznék neki.
Attól, hogy szereti a kólát, még nem feltétlenül gyűjti a kólás cuccokat, vagy igen?
Köszönöm a válaszokat!
Utolsó! Igazad van :( Az a baj, hogy ajándékozásban sosem voltam jó. Igazából számítógéppel kapcsolatos dologgal lehetne meglepni. De azok igen drágák, és őszintén..nem értek hozzá annyira. És azon kívül, hogy főzök neki nem tudom milyen személyeset adhatnék még?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!