Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért szeretik látni a pasik, ha a Barátnőjük sír?
én barátom egyszer látott sírni annyira megijedt hogy megölelt és el se akart engedni. azt mondta régen volt olyan rossz élménye, nem szeretne többet ilyen borzalmas állapotban látni hogy sírjak...
nem értem a kérdést. mégis van ilyen egyáltalán?
Miért, szeretik?
Sokkal jobban szeretem ha a boldogságtól úgy kacag/nevet/mosolyog mint soha seki nem tudna, nekem köszönhetően.
17/f
hmmm... hát én mindig visszafogom a sírást előtte :$ de legközelebb lehet nemtudom majd... nem bánt meg és nem is veszekszünk, csak néha előtör belőlem hogy mennyire szeretem, és mennyire jó vele, és sírni tudnék, hogy örökre ott akarok lenni a karjaiba :) de ez nekem is fura, hogy szeretik látni... de ha így van, nemfogom vissza magam :D sztem 10 másodperc alatt megnyugodnék nála :)
18/l
az enyém kiakadt és full ideges lett XDXD
márameddig volt :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!