Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért szeretik látni a pasik,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért szeretik látni a pasik, ha a Barátnőjük sír?

Figyelt kérdés
Kort, nemet.Légyszíves.
2009. nov. 15. 19:43
 1/10 anonim ***** válasza:

én barátom egyszer látott sírni annyira megijedt hogy megölelt és el se akart engedni. azt mondta régen volt olyan rossz élménye, nem szeretne többet ilyen borzalmas állapotban látni hogy sírjak...

nem értem a kérdést. mégis van ilyen egyáltalán?

2009. nov. 15. 19:44
 2/10 anonim ***** válasza:

Miért, szeretik?

Sokkal jobban szeretem ha a boldogságtól úgy kacag/nevet/mosolyog mint soha seki nem tudna, nekem köszönhetően.

17/f

2009. nov. 15. 19:48
 3/10 anonim ***** válasza:
Nem az ,hogy sokkal jobban szeretem, hanem én azt szeretem, és nem is szeretem ha sír... *(19:48 voltam)
2009. nov. 15. 19:49
 4/10 anonim ***** válasza:
én is csak egyszer sírtam a barátom előtt, de nagyon meghatotta. odabújt hozzám és megcsókolt, megnyugtatott.. és azóta valahogy sokkal figyelmesebb hozzám.. pedig nekem előtte sem volt vele bajom, szerintem eddig is figyelmes volt velem:)
2009. nov. 15. 20:07
 5/10 anonim ***** válasza:

hmmm... hát én mindig visszafogom a sírást előtte :$ de legközelebb lehet nemtudom majd... nem bánt meg és nem is veszekszünk, csak néha előtör belőlem hogy mennyire szeretem, és mennyire jó vele, és sírni tudnék, hogy örökre ott akarok lenni a karjaiba :) de ez nekem is fura, hogy szeretik látni... de ha így van, nemfogom vissza magam :D sztem 10 másodperc alatt megnyugodnék nála :)

18/l

2009. nov. 15. 20:19
 6/10 anonim ***** válasza:
Én nem szeretem. ha szeretem én is nagyon elérzékenyülök és ha fáj neki valami az nekem is ugyanúgy fáj
2009. nov. 15. 20:54
 7/10 anonim válasza:
77%
Olyan sötét mint én
2009. nov. 15. 21:32
 8/10 anonim ***** válasza:
azért szeretjük látni mert ezzel azt sugalljátok hogy mertek előttünk sírni ami nem kis dolog. és olyankor mi vagyunk azok akik megnyugtatják a kis lelketek:) 18f
2009. nov. 15. 23:27
 9/10 anonim ***** válasza:

az enyém kiakadt és full ideges lett XDXD

márameddig volt :/

2009. nov. 16. 17:05
 10/10 anonim válasza:
Attól függ emós-e az illető:D
2010. febr. 15. 19:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!