Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretik a férfiak, ha a barátnőjük minden nap megírja neki, hogy szereti?
Egy éve vagyunk együtt a párommal, és sajnos hetente egyszer találkozunk, de ő minden nap hív engem. Én meg gyakran írok neki e-mailt, hogy így szeretem, meg úgy.
De attól tartok, hogy ráun egy idő után, vagy, hogy unalmassá válok. Lgeszívesebben sűrűbben írnék mint teszem, de igyekszem magam visszafogni.
Fiúk! Ti szeretitek, ha a barátnőtök "udvarol" nektek?
Teljesen egyetértek veletek, csak borzasztó, hogy ennyire ritkán látom, és "érintkezésben" akarok vele maradni. Más módom nem nagyon van sajnos.
Nem csak annyit írok, hogy "szeretlek", sőt, a legtöbbször nem is ezt írom. Hanem azt, hogy kívánom, odavagyok érte, imádom, boldog vagyok vele satöbbi, de mindnek az a lényege, hogy szeretem. Ha értitek.
Mindig azt mondja, hogy nem unja, nem nyomasztó neki, sőt, örül is, meghatódik.
De lehet, hogy, csak a kedvemért mondja.
Minden esetre veszettül hiányzik... és ez szörnyű...
Ha egyszercsak elkezdenél neki ritkábban írni, akkor azon meglepődne szerintem, ezt meg már megszokta... :D Inkább az lenne a baj, hogyha nem írnál neki, pedig szeretnél.
19/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!