Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek, ha félek kezdemény...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha félek kezdeményezni?

Figyelt kérdés
Lány vagyok és egyszer már elbuktam egy kezdeményezést egy pasinál, és félek, hogy megint elbukom. Hogyan tudnék kezdeményezni?
2009. nov. 15. 19:32
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem csak a lányok dolga a kezdeményezés.
2009. nov. 15. 19:38
 2/5 A kérdező kommentje:
Csak az a baj, hogy nálam soha senki nem akar kezdeményezni =(
2009. nov. 15. 19:45
 3/5 anonim ***** válasza:
93%
Nem létezik, hogy nem próbálkoznak, szerintem csak nem veszed észre. Am meg ha tényleg nem , akkor se lehetsz olyan csúnya, hogy senki se próbálkozzon.
2009. nov. 15. 21:02
 4/5 anonim ***** válasza:
75%
Hát ha nálad nem kezdeményezt senki akkor nagy baj lenne veled. Kövér vagy vagy valami. Ha meg kezdeményezel előtte puhatolózz és ne direktbe kérdezz rá mert úgy nincs akkora bukás.
2009. nov. 16. 21:07
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
ez hülyeség hogy kövér, a kövérek is bejönnek vkinek, szerintem inkább csak nem veszi észre
2009. nov. 18. 17:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!