Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok. Őszintén melyiket választanátok? Kort is írjatok
Figyelt kérdés
1. Egy olyan férfivel élni, akit nem szeretsz viszont rengeteg pénze van, mindent megkapsz, semmit sem kell tenned.
2. Álmaid lovagjával igaz szerelemben, viszont szegénységben (mindennapi megélhetés sincs biztonságban)
Melyik? Kort légyszi! Köszönöm a válaszokat!
2009. nov. 15. 19:24
11/20 anonim válasza:
már választottam: 2. ...és soha nem cserélném le senki másra
13/20 anonim válasza:
Természetesen a 2. Könnyű kérdés.
L/21
15/20 anonim válasza:
Vannak dolgok amit nem lehet pénzel megvenni, ilyen a szerelem is...
16/20 anonim válasza:
Hozzámenni a gazdaghoz és csalni az álompasival:D
18/20 anonim válasza:
2! ha a pénzéért bujsz ágyba a pasiddal akkor kitartott qrva vagy.azért jó mert kényelmesebb mint a sarkon állni,és azért nem kapsz bmw-t!és annak a pénzes pasinak nem én lennék az 1etlen "qrvája".
21L
19/20 anonim válasza:
én a :2-t választanám. mert mit ér ha valakinek meg van mindene, és nem szereti azt a valakit? lehet egy ideig menne, de nem örökre. ezért a másodikat választanám.
20/L
20/20 anonim válasza:
egyértelmű, hogy a 2., de csak akkor ha igazán szeretem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!