Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az átlagos, normális pasik nem tudják továbbadni értékeiket, tudásukat utódaiknak, mivel többnyire a normálisnak gondolt, de igazából felszínes, ostoba nők nem őket választják, ezzel gyakorlatilag tönkreteszik a társadalmat. Jól vélekedek?
Először is... Nagyon nem szeretem, amikor minden nőre kiterjesztitek ezeket a gondolatsorokat. Igaz, hogy sokkal több ostoba, csapnivaló párválasztási kultúrával rendelkező nő van a kelleténél, de azért nem olyan általános jelenség ez, hogy látatlanban minden nőről ezt kellene feltételezni. Sem én, sem más hozzám hasonló nő nem szeretné, hogy az ostoba r.ibancréteg miatt legyenek felé bárkinek is előítéletei. Nekem sincsenek előítéleteim a férfiak felé azért, mert tengernyi s.eggfejjel hozott össze a balsors.
Másodszor pedig megjegyezném, hogy az ilyen rinyákat és fröcsögéseket levágó férfiak szvsz közel sem azok az emberek, akik olyan értékeket hordoznak, amelyek jó alapot szolgálnak egy egészséges párkapcsolathoz. Még így látatlanban is valószínűsíteni tudom, hogy nem szeretném, hogy a kérdező vagy helike legyen a leendő gyerekeim édesapja (még ha nem is lenne barátom).
Nem vagytok már különbek a rosszfiúknál és a taplóknál, akik pl. engem szintén mérhetetlenül taszítanak. A kérdezőhöz hasonló férfiak is vastagon benne vannak abban, hogy megy tönkre a társadalmunk.
A világban bekövetkező értékválságért nem okolható 100%-ban a nők párválasztási kultúrája. A férfi generáció is mérhetetlenül kitesz magáért (persze nem a jó értelemben), rettenetesen nehéz volt normális párt találni magamnak, akivel ráadásul minden stimmel, és még szeretem is szívből. Egyszerűen az emberi faj pusztul egyre jobban, nem lehet nemekre lebontani, valamint kár is ezen rágódni, inkább pozitív oldalról érdemes megközelíteni: keresni a tisztességes embereket, és jól érezni magunkat velük.
Értelemszerűen a barátomat tudom felhozni példának: Mérhetetlenül udvarias, kedves, érzelmes, nyugalmat árasztó, humoros, intelligens fiú, sokkal több érzelmi érettség van benne, mint a siránkozó omegahímekben és a divatozós csicskaboyokban együttvéve, pedig nagyon fiatal még. Soha nem jutott eszébe siránkozni, és mutogatni a nőkre, pedig sosem volt sikere náluk előttem (amit őszintén nem értek), én vagyok az első barátnője. Van tartása, és tényleg ÉRTÉKEKET hordoz. Igazán példát vehetnétk róla!
Nem kell felszínes, nagyzoló "alfahímnek" lenni, főleg nem, ha ez a viselkedés idegen tőletek. Ha azt hisztitek, hogy olyan fene nagy értékeket hordoztok, akkor arra helyezzétek a hangsúlyt, ne pedig a bennetek lévő mocsokra, a tehetetlenségetekre, valamint arra, hogy képtelenek vagytok akár kis részben is felelősséget vállalni a saját életetekért, hanem helyette másokat okoltok, és kisarkított, elvadult teóriákat gyártotok az ellenkező nemről.
"Nagyon nem szeretem, amikor minden nőre kiterjesztitek ezeket a gondolatsorokat. Igaz, hogy sokkal több ostoba, csapnivaló párválasztási kultúrával rendelkező nő van a kelleténél, de azért nem olyan általános jelenség ez, hogy látatlanban minden nőről ezt kellene feltételezni. Sem én, sem más hozzám hasonló nő nem szeretné, hogy az ostoba r.ibancréteg miatt legyenek felé bárkinek is előítéletei. Nekem sincsenek előítéleteim a férfiak felé azért, mert tengernyi s.eggfejjel hozott össze a balsors. "
Nem minden nőre terjesztjük ki. Viszont azt is gyorsan hozzátesszük, hogy aki nem ilyen, az foglalt, tehát nem tartozik az érdeklődési körünkbe, ahogy a te példádon is látszik.
"nem szeretném, hogy a kérdező vagy helike legyen a leendő gyerekeim édesapja (még ha nem is lenne barátom). "
Jaj :'(
"A kérdezőhöz hasonló férfiak is vastagon benne vannak abban, hogy megy tönkre a társadalmunk. "
Miért is?
"A világban bekövetkező értékválságért nem okolható 100%-ban a nők párválasztási kultúrája"
De azt belátod, hogy ahol feminizmus van, ott értékválság is. Azt, hogy melyik az ok és az okozat, az egy külön fejezet.
"rettenetesen nehéz volt normális párt találni magamnak, akivel ráadásul minden stimmel"
Jaaaa, hát a királykisasszony válogat.....
"inkább pozitív oldalról érdemes megközelíteni: keresni a tisztességes embereket, és jól érezni magunkat velük. "
Igen, ez így van, de hogy jön ide?
"sosem volt sikere náluk előttem (amit őszintén nem értek), én vagyok az első barátnője"
Mi értjük, hiszen a mi fajtánkból való :)
"Csak azt nem értem, hogy ha szerintetek ti bizonyos értékeket képviseltek, akkor miért baj az, hogy válogatunk"
Nem a mi értékeink vannak kontraszelektálva. Hiszen a csajozógép azért csajozógép, mert sikere van a nőknél. A bántalmazót sem hívnák úgy, ha nem lenne kit bántania.
És nem az bánt, hogy nem tudunk uralkodni rajtatok, hanem az, hogy ti akartok rajtunk.
Én nem akarok senkin uralkodni, az meg, hogy szerinted minden értelmes nő, akinek van tartása, foglalt, ez hülyeség. Lehet, hogy azokban a körökben, ahol te forogsz, ez így van, de ez nem azt jelenti, hogy mindenhol. Ez egy kicsit gyerekes, nem gondolod?
Az én tapasztalataim azt mutatják, hogy sok pasi, aki rövidtávon megismerve "normálisnak" tűnik, gyakran berezel, ha egy erős személyiségű, gondolkodó típusú (érzelmes típussal ellentétes) nővel találkozik, és hanyatt-homlok menekül. Az ilyenek valóban alattomosan, érzelmileg manipulálják azt, akit lehet. Ha engem nem lehet, akkor kukáznak. Ez teljesen olyan, mint ha megismerkednél egy normálisnak tűnő lánnyal, és kiderül, hogy egy kis ribi.
Harmadik. Az tény, hogy a nők egy része pszichológiailag sérült, és ez abban nyilvánul meg, amit a kérdésben leírtál. Ha gondolod, linkelek egy angol nyelvű tanulmányt erről, de szívesen össze is foglalom neked, ha nem tudsz angolul.
"gyakran berezel, ha egy erős személyiségű, gondolkodó típusú (érzelmes típussal ellentétes) nővel találkozik, és hanyatt-homlok menekül"
Én pont az ilyeneknek örülök. Mert ha szóba hozok valami témát, nem csak bámul rám, hanem meg is érti.
"Lehet, hogy azokban a körökben, ahol te forogsz, ez így van, de ez nem azt jelenti, hogy mindenhol. Ez egy kicsit gyerekes, nem gondolod? "
Azt belátod, hogy a normális, nem anyagias, nem királykisasszony nőkre nagy a kereslet? Tehát nagyobb arányban foglaltak. Illetve tartós kapcsolatban vannak többnyire, tehát ha figyelembe vesszük az időtényezőt (ameddig egy adott kapcsolatuk tart), nem pörgetik úgy a partnereiket, ezáltal nehéz azt kifogni, amikor éppen nem foglaltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!