Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mit tegyek? Bővebb lent
Figyelt kérdés
Barátommal 1 hónapja vagyok együtt.2éve ismerem.Az elején nagyon boldog voltam,de most meg nem érzek semmit,hogy vele boldog lennék.Mondtam ezt neki is,könnyezett,mert nagyon szeret.Én is elkezdtem sírni ,mert nem akarom elengedni.Úgy érzem hozzám tartozik,de akkor sem szeretem annyira,mint ő engem.2009. nov. 15. 18:35
1/5 anonim 

válasza:

szerintem menjetek szét egy időre, beszéljetek meg egy adott időt, és azután találkoztok és elmondjátok egymásnak az éppeni érzéseiteket, hátha te is rájössz hogy mit veszítesz:)
nálam is ugyanez volt, és a szünet után jöttem rá, hogy mennyit is számít ő nekem
2/5 anonim 

válasza:

1 hónap, és kaput? gyász. és akkor csodálkoztok, hogy a pasik egy-két hét alatt szexet akarnak, ha ilyen rövid időket járunk? :)
mindegy, nem cseszegetni akarlak, de akkor is tré.
amúgy tudod mit kell tenned.
3/5 anonim válasza:
Szerintem legyen vége. Ha nem érzed úgy, hogy nem teljesen jó a kapcsolat, akkor nem kell erőltetni. Nyilván nem fogsz már újra annyira lángolni, mint a legelején...és minél később vetsz véget neki, annál jobban fog neki is és neked is fájni a dolog. Egyébként pont 2 hete szakítottam a párommal pontosan ugyanezért. És nem bántam meg.
4/5 anonim 

válasza:

Előző ti meddig voltatok együtt és lány vagy ? Nekem volt olyan hogy pont ezt éreztem mint te a kapcsolat elején kb 3-4 hónapig és akkor szerettem bele a srácba.Szeret téged a srác ? Ha igen adj neki egy újabb esélyt mert manapság ritka ha egy fiú igazából szeret egy lányt.Csak gondolj bele hiányzik e az ölelése és ha igen adj neki egy újabb esélyt.20/L
5/5 anonim válasza:
18.57! 18:47 vagyok! A fiú igazán szeretett engem, de úgy érzem, hogy 18-20 évesen még nem kell azért együtt lennem valakivel, mert ő szeret engem. Fenntartom azt, amit eddig írtam, hogy annak ellenére, hogy néha hiányzik, nem bántam meg a szakítást! Egyébként minden ember más, szerintem, legalábbis nálam, több hónap után kialakuló szerelem nincs, csak több hónap után kialakuló ragaszkodás. A kettő között pedig hatalmas különbség van. De kívánom, hogy legyetek nagyon boldogok:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!