Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eddig engem "akart", akkor most mi van? (bővebb lent)
Lehet tapasztalatlan vagy csókolózás terén és beindult a mosógép, erre megijedt, hogy ez gáz és fél.
Nekem legalábbis volt ilyen (pár éve) hogy a csaj nagyon furán nyomta a smárt és azt gondoltam "úristen" és utána nem akartam vele találkozni :D bár mára beláttam, hogy hülye voltam de tiniként követ el az ember hibákat...
Utcso! Lehet, hogy igazad van, ez volt a baj, de az igazsag az, hogy ez a harmadik alkalom volt, hogy csokoloztunk. Az elso ketto jatek volt, meg egy eve, plusz ezuttal meg celozgatott is ra, hogy megismetelne... Tenyleg, ezert mondom, hogy fura :/.
Johetnek meg valaszok!
na már most nyilván nem tudom milyen ember is a fiú, miért csinálja ezt. de nálam már alapból kiveri a biztosítékot egy ilyen tisztességtelen viselkedés! micsoda dolog ezt tenni valakivel (akit szeretünk) ? ha nem akar mégse - mondja meg, ha bizonytalan - mondja meg. bármi oka van arra hogy akkor azt mondta most meg máshogyan viselkedik - az a minimum, hogy beszél Veled, legalább szóba áll veled, és elmondja hogy mi van!Nem lehet ennyire gyáva! Így nem akar megbántani? vagy ez a legegyszerűbb módja annak hogy elutasítson? igaz, még fiatalok vagytok, de ez nagyon férfiatlan viselkedés, amit az ember nem vár egy baráttól. a helyedben megpróbálnék Vele komolyan beszélni egyetlen egyszer, ha nem sikerül- vége mindennek barátságnak, járásnak. a helyedben ezt tenném. Ne feledd, vannak olyan emberek akik szeretik rángatni a másikat, és az érzéseit. Egyszer hideg, egyszer meleg... ne lepődj meg, ha már nem foglalkozol vele, újra Rómeóvá változik hirtelen. persze azon sem, ha utána megint kidob a kukába...
Egyébként ne add magad könnyen soha senkinek sem! Küzdjön csak udvaroljon szépen! nem kell engedni hogy megcsókoljanak azonnal. senkinek sem! az nagyon sokat árthat, ha könnyen vagy kapható. a fiukat ez kiábrándíthatja, nem tudnak így szerelembe esni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!