Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van valakinek tapasztalata, meg élménye társkeresőkről?
Nagyon sok kivételt tudok ami megcáfolja ezt a "valóságot".
Nekem pl mindig átlagos vagy mások szerint csúnyácska fiújaim voltam. Bár igaz, hogy sosem akartam csak szexet senkitől. De még ha arra is mennék, nem kellene olyan szépfiú aki már felpróbálta fél Budapestet. Inkább akkor legyen egy átlagos vagy kissé az alatti de kezdő srác.
Sokan osztják a véleményedet ettől sajnos mi nők érezzük kevesebbnek magukat mert sokuknak van átlagos vagy kissé az alatti párja. Ez most akkor igénytelenség? Most akkor mi is degradáljuk le magunkat, hogy ennyit érünk? Jobbnak nem kellünk? Úgy gondolom ez itt kétélű fegyver. Egyik nemnek sem tesz jót ha ilyesmiken rágódik, csak az ön és másokba vetett bizalmunkat és reményeinket ássuk alább.
Sosem kezdeményeztem helyes srácoknál. Tudtam "hol a helyem". Nem akartam egy kudarccal gazdagodni. Persze lehet összejött volna, főleg amig nem hozom szóba a komoly kapcsolatot amire hanyatt homlok de inkább nem kockáztattam. Egyébként sem fogadnék el olyan kapcsolatot ahol csak megalkuvás vagyok. Nem kell nekem gyomorfekély, hogy mikor csal meg valakivel. Sajnos az átlagosak is megcsaltak eddig pedig szívem lelkem kitettem de egyes pasiknak ez is kevés. Megjegyzem pont ők voltak a legféltékenyebbek, ellenőriztek, tiltottak..hiába mindenki magából indul ki. Az ilyet úgy vágnám pofán még oda is becsengetne ahol csak az alapot ássák! De nem... szép csendben leléptem. Nem érdemel ennyit!
Ha rámkacsintott egy feltűnően helyes srác,hátranéztem kinek szántam :) Sosem hittem benne, hogy nekem náluk sikerem lehetne. Viszont nem is hiányzott soha a társaságuk. Én a belső értékekre mentem és megyek, nem nézegetni akarom!!
20as. Álszent a szöveged nagyon...
jössz itt hogy jaj, csak a helyesek találnak párt meg bla bla. de áruld már el nekem, hogy te vajon összejönnél olyannal aki külsőleg egyáltalán nem vonz?
hát persze hogy nem. Innentől kezdve, miről is beszélünk?
fura. nekem pl van egy bizonyos ideálom. nos egyszer ennek az ellenkezőjének is adtam esélyt. mégis ő volt a szemétláda, becsapott, kihasznált, és még hülyének is akart nézni. Csak azt már nem hagytam, hanem kidobtam a fenébe...
Ezek után nekem ne mondja senki, hogy a nők nem adnak esélyt, csak a külsőleg számukra tökéletesnek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!