Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van valakinek tapasztalata,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van valakinek tapasztalata, meg élménye társkeresőkről?

Figyelt kérdés
love.hu,csajok és pasik alkalamzás,klapp.hu,parom.hu,

2013. nov. 4. 11:10
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
2013. nov. 4. 13:24
 12/28 anonim ***** válasza:

Hosszas győzködés után regisztráltam fel love.hu-ra, levelezgettem, ismerkedtem, de semmi nem volt, semmi randi, akikkel leveleztem se tetszettek igazán.

Kb. fél év után feladtam, jöttek a szakmai vizsgáim, időm se lett volna randizgatni, egyre kevesebbszer jelentkeztem be az oldalra.

Aztán egy nap kaptam egy levelet a privát e-mail címemre, először el se akartam olvasni, ismeretlen valaki küldte, de aztán rávettem magam.

Egy rendes, kedves levelet kaptam, amiben leírta, hogy ha már megadtam az e-mailemet, akkor inkább ide ír, mint az oldalon keresztül. Utána rövid bemutatkozás, hát mondanom se kell, azonnal megfogott.

Lassan 4 hónapja vagyunk együtt, nála jobbat nem is találhattam volna, vagyis inkább ő talált meg engem. :) Egyedüli gond az időhiány, de leküzdjük, rá megéri várni. :)

Nekem jó tapasztalatom van vele, lehet válogatni, nem kötelező visszajelezni, ha valaki zaklat, ki lehet iktatni, szerintem jó dolog. De fontos a személyes találkozó, amit minél hamarabb meg kell ejteni. Ott dől el minden.

20/L

2013. nov. 4. 15:00
 13/28 anonim ***** válasza:

"el kell felejteni a társkeresőket. semmivel nem jobbak mint az élet."

az életben való ismerkedés sem jobb semmivel, mint a társkeresőn való ismerkedés.

Hazugok, csalók mindenütt vannak!

Nekem bejött a netes társkeresés. 6 hónapig voltam regisztrált tag, ez alatt volt pár rövidebb kapcsolatom is, szex is , ha ahhoz volt kedvem, aztán 6 hónap után, 24 évesen megismertem életem szerelmét. Ő 2 hete volt regisztrálva mikor megismerkedtünk.

Ez 3,5 évvel ezelőtt volt, azóta vagyunk együtt, illetve 2 éve házasodtunk össze.

Volt osztálytársaim közül is van akinek ez jött be, ők is házasok, már van egy gyerekük is.

Illetve van még egy lány, ő chaten ismerte meg a férjét. 10 éve vannak együtt, 3 gyerekkel.

Férjem baráti körében is 2 pár neten ismerkedett őssze 3, és 5 éve vannak együtt. Bár ezek nem társkeresők.

27/N

2013. nov. 4. 20:15
 14/28 anonim ***** válasza:
Sokszor próbálkoztam, javarészt sikertelenül. Összesen egy randi jött össze, abból 3,5 éves kapcsolat lett.
2013. nov. 4. 20:43
 15/28 anonim ***** válasza:
Csak negatív tapasztalat! A nők többsége nem akar ismerkedni! Aki meg akar az meg k..va.
2013. nov. 4. 20:46
 16/28 anonim ***** válasza:

13. hsz-re:

persze, nektek könnyű. a szex annyi, h "hagyjátok" annak aki bejön nektek. nem nektek kell küzdeni, verejtékezni, "kaparni". ez kb olyan mintha házhoz mennének hozzátok 500 nettós állásajánlattal, nem nektek kéne küzdeni érte.

óriási a helyzeti előnyötök. (a szex csak 1 példa volt, a párkapcs összes aspektusában ez a helyzet)

2013. nov. 5. 08:26
 17/28 anonim ***** válasza:

Utolsó te miről beszélsz? Ez igy ebben a formában oltári marhaság. Kezdjük ott, hogy egy csúnya vagy átlagos lánynál nem fog egy 10es macsó próbálkozni tehát máris megbukott az elméleted miszerint csak hagyni kell magunkat...

Őt nekünk kinkeserves módon kéne megszereznünk. Még szexre is, nemhogy esetleg tartós kapcsolatra!! A másik meg, hogy azoknak a pasik általában pont nincs szexhiányuk hisz annyi jó nőt kap meg amennyit akar jó külseje révén. Semmivel nincs könnyebb dolga egy nőnek mint egy pasinak.

Én szépnek mondott leányzó vagyok, mégsem állt elém egy

2013. nov. 5. 08:35
 18/28 anonim ***** válasza:

16 hülyeséget írsz. A nőknek semmivel sem könnyebb mint a pasiknak.

Ha már csak azt nézzük, hogy én fél éve voltam regisztrált tag, a férjem pedig 2 hete, amikor megismerkedtünk.

Én több emberrel találkoztam, aztán vagy engem hagytak ott hamar, vagy én hagytam ott hamar az adott pasit mert nem illett hozzám, vagy épp hülyének nézett, vagy meg akart csalni, de én időben rájöttem....

A férjem viszont velem találkozott először, neki nem kellett hónapokig kutakodni, próbálkozni. Beírt a keresőbe pár paramétert, az kidobott egy csomó csajt, és a férjem az első 5 lánynak írt. 3-man válaszoltak. Köztük voltam én is.

És még mielőtt azzal jönnél, nem pénzes, és nem is izomagy típus. Teljesen átlagosnak számít. Bár én helyesnek tartom, de ez már ízlés dolga.

27/N

13 voltam

2013. nov. 5. 17:22
 19/28 A kérdező kommentje:
13-mas válaszolot hagyátok békén meg védem őt. köszi a normális válaszokat,váalszolok
2013. nov. 5. 18:57
 20/28 anonim ***** válasza:

17-es válaszoló!

a te hazugságod bukott meg!

ugyanis az összes nő a jóképűekre hajt, (igazolja az élet)egyből begerjednek rá, azok meg röhögve dugják őket halomra. egy rondább nő is simán kaphat dákót, a jóképűét, mert az nem utasítja vissza (az esetek nagy többségében az ingyen muffot). de egy ronda srác még visszaköszönést sem kap még az átlag nőtől sem.

abban viszont igazad van, h normális kapcsot nem akarnak velük a jóképűek.

több nő is bevallotta, ha szexet akar, csak szét kell raknia a lábait, s válogatni a jelentkezők közt (mint ahogy az állást ajánló cég is válogat az interjúra érkezők közt)

ellenben egy nem jóképű férfi fel is akaszthatja magát, vagy a Rákóczi-ra mehet, "legjobb" esetben is csak egy kiégett, jóképűek által már szénné dugott, 40+ os 4 gyerekes anyát kaphat, azt is csak mert az "nagy kegyesen" elfogadta (no nem a srácot hanem a pénztárcáját a kölkök neveléséhez)

ez a baxott nagy valóság.

2013. nov. 6. 08:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!