Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mondanátok ingyenes/olcsó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mondanátok ingyenes/olcsó programokat, hogy feldobjuk a kapcsolatunkat?

Figyelt kérdés
Elég rossz, hogy szinte minden hétvégén és hétköznap is csak filmezünk itthon, vagy csak átjön valaki beszélgetni. Nem tehetjük meg, hogy minden hétvégén éttermezzünk, vagy mozi, bowling stb. Most hétvégén elmegyünk de minimum egy 10-es benzinnel együtt. Tudnátok olyan helyet/programot ami jó lenne majd a következő hetekre is?
2013. nov. 4. 07:14
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Igen van kocsink, hát szerencsére most meg lettem áldva sok-sok programmal de szerintem megnézek egy kuponos oldalt is, köszi. A szex az alap^^
2013. nov. 4. 08:53
 12/16 anonim ***** válasza:

Szerintem sétáláshoz nincs hideg még, szép a Dunapart, át lehet menni a szigetre is.

Elmehettek kirándulni a Börzsönybe. De Pest sincs messze! :o)

2013. nov. 4. 09:08
 13/16 A kérdező kommentje:
Szerintem minden percünk be lesz programozva, ennyi ötlet, szegény megnézi a leveleit majd és egy órán keresztül nézi majd a kuponos linkjeimet annyit küldtem neki, legszívesebben már most indulnék mindenfele. Köszönöm, Börzsönyről szépeket hallottam :D
2013. nov. 4. 09:26
 14/16 anonim ***** válasza:
Ha valami jót találtok, oszd meg velünk!
2013. nov. 4. 11:57
 15/16 anonim ***** válasza:
milyen kuponos oldalak? linkeld be kérlek
2013. nov. 4. 12:10
 16/16 A kérdező kommentje:

Linkelek olyat ami nekem nagyon tetszik :D

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Az utolsót mindenkinek ajánlom :) olcsó és jó is :) aki szereti a pocakját az is talál 2 kajálós linket, illetve vannak hétvégi kikapcsolódások, de találtam olyat ahol Prágába 9000Ft egy főre a szállás reggelivel :D Karácsonyi szünetre azért jól esik egy kis kikapcsolódás, illetve Valentin nap sincs a karácsonytól túl messze szóval én már előre tervezgetek ^^

2013. nov. 4. 19:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!