Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek ezek normális...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ezek normális elvárások egy vallásosabb nőnél?

Figyelt kérdés
Nemrég megismertem egy nőt, aki nagyon szimpatikus, de az előző kapcsolata pokoli volt és több évig tartott. Ez rendesen megtépázta emberileg. Viszont vonzódunk egymáshoz, és mikor a párkapcsolat témája szóba jött, mondta, hogy nagyon vallásos és házasság előtt semmi testi érintkezés nem fér bele, és ő csak az igazival hajlandó együtt lenni, aki szintén mélyen vallásos. Előző kapcsolatában sem volt szex. Szerintetek ez normális, hogy ennyire behatárolja, akit keres? Mert szerintem nem nagyon fog ilyen férfit találni, aki több évi együttlétet, majd házasságot is elbír, mindenfajta intim együttlét nélkül.

2013. nov. 3. 19:13
1 2
 11/14 MrPeetR válasza:
Egy életed van, ne rontsd el. Mivel ez a kérdés általad megíródott, ez feltételezi, hogy nem értesz egyett ezen nézetekkel. Amennyiben megfelelsz neki, házasság után lehet ugyan szex, de attól sok örömöt ne várj. Az ilyen beállítódású nők nem örömszerzés céljából szexelnek, hanem gyermeknemzés miatt. Kvázi, ne sok mindenre számíts. Akkor kefél, ha megakar termékenyülni. Akkor is csak szétteszi a lábát. Ehhez az életmódhoz kell egyfajta szemellenző.
2013. nov. 5. 09:03
 12/14 anonim ***** válasza:

Ne haragudj utolsó, de óriási ökörségeket írsz. Attól, hogy vallásos, és ehhez az aspektusához ragaszkodik a vallásnak (és ezzel őszintén szólva kisebbségben van, nagyon sok keresztény fiatal nem így gondolkodik, ami nem baj, sőt), még nem frigid és nem sótlan.

Kérdező: azért jelenti ki kategorikusan, mert összekapcsolhatta az előző kapcsolatával a pettinget. Nem hiszem, hogy ezt szeretné hosszú távon tartani. Adj neki időt, szerintem fog ez még alakulni. Nálunk a párom vallásos, neki még az orál és a petting is belefért. És nem igaz, hogy nem jó...

2013. nov. 5. 13:15
 13/14 anonim ***** válasza:

Nézd: Valószínűleg egy nagyon vonzó lány akit megszerettél és már nagyon kívánod. DE! Nem osztod az életfelfogását, a nézeteit. Ez állandó konfliktusokat okozna közöttetek. Csak azért elvennéd, hogy végre lefektethesd?

Gondold el: Meddig bírnád elviselni a vallásosságát és miben? Azt, hogy ő talál e vallásos férfit ne legyen a te "kereszted". Még az is lehet hogy holnap a templomban összehozzák eggyel.

2013. nov. 6. 14:52
 14/14 A kérdező kommentje:
Én el tudnám viselni, én is vallásos vagyok, bár nem ennyire szigorúan, de sokat tudnék tőle tanulni ezügyben is, szóval, azt hiszem majd az idő eldönti, mi lesz, én bízom a legjobbakban :)
2013. nov. 6. 16:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!