Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vélemények róluk? (kép)

Figyelt kérdés
[link]
2013. nov. 3. 14:07
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:

pedig kész felüdülés olyan lányokat látni itt akik nem azok a tipikus tucat ribik.

hidd el, itt kb csak olyan van aki ribi..ez az igazi tucat.

10/7-8 lány itt tuti olyan.

2013. nov. 3. 14:15
 12/26 A kérdező kommentje:
Go to hell, guys, már miért lennének stréberek?
2013. nov. 3. 14:17
 13/26 anonim ***** válasza:

KISLÁNYOK..

Mi van a pohárban?

A pohár színe ilyen, vagy úgy tele van, hogy képtelenség emberi módon inni belőle..?.

A szürke pulóveres csinosabb...szimpatikusabb..

2013. nov. 3. 14:19
 14/26 anonim ***** válasza:
nagy party lehetett
2013. nov. 3. 14:21
 15/26 anonim válasza:

Önbizalomhiányos vagy.. Mért akarod dícsértetni magad? Elégedj meg magaddal. Mert itt az emberek a külsőről ítélkeznek.

A belső fontosabb.:)

Ez csak egy tanács...

Egyébként Te mért vagy kiakadva, hogy strébernek neveznek? Te kértél véleményt, Ők elmondták..ENNYI! :)

2013. nov. 3. 14:24
 16/26 A kérdező kommentje:
Én indoklást kérek, nem kiakadva vagyok.
2013. nov. 3. 14:29
 17/26 anonim ***** válasza:

De az ízlést nem lehet indokolni! Szerintünk átlagosak vagytok. Mivel nem beszélgettünk még és nem találkoztunk élőben, mást nem fogunk tudni mondani...

Indoklást? Mit indokoljunk? Nem vagytok rondák. Én a helyetekben örülnék ennek.

2013. nov. 3. 14:36
 18/26 anonim ***** válasza:

Említette valaki, hogy kislányosak. Nagyon nem. Csupán a legtöbb lány ma koravén...Azokhoz a lányokhoz tényleg kislányosak ezek a lányok. 14 évesen már néha úgy néznek ki a lányok mint egy kiégett 25 éves.

Kérdező. Azért néznek ki a képen a lányok strébernek, mert csupa kötöttpulcsisak, semmi túlzott vad smink, szemüveg, semmi körömfesték/műköröm, visszafogott kisugárzás. - Ezzel semmi baj nincs!! Csak nem tucat.

Szerintem örüljetek a stréber jelzőnek, mert más képnél meg r.bancoznak másokat... Semmi se jó itt :D

2013. nov. 3. 14:38
 19/26 A kérdező kommentje:
utolsó :)
2013. nov. 3. 14:39
 20/26 anonim ***** válasza:
Pulóver van rajtuk és bort isznak:D Akkor már inkább a partiribi.
2013. nov. 3. 14:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!