Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez a dolgot csak hirtelenjében fújtam fel vagy neki van igaza?
19F és 19L (4 hónapja járunk)
Elment a barátnőm kirándulgatni a családjával 1 hétre, ma jöttek haza fél 10 körül este...Számítottam rá hogy találkozni fogunk, mert csak egy héten egyszer látjuk egymást akkor is szombaton, vasárnap meg egésznap tanulás van.
Hozzátenném hogy ők elég sokat járnak el így világot nézni még év közben is, de a kapcsolatunk elején leszögeztem neki hogy nem fog zavarni az ha emiatt nem látom majd és elfogadom ezt a tényt.
Ma meg délután óta itthon ülök (már majdnem megesz a fene), egyszercsak látom h föntvan Facen, és ír hogy megjöttek. Mondtam hogy na akkor megyek is hozzájuk..
Azt mondta hogy most ne már mert fáradt meg stb. itt voltak ott voltak... de annyira képes voltam mérges lenni rá h nemigaz 1 órára akkkor sem lehetne még így este sem..
Megértem h fáradt meg hasonlók, de ha most nem látom akkor majd csak egy 1 hét múlva fogom ismét. (hülye suli miatt)
Jogosan kaptam föl a vizet, vagy csak hirtelen kiborultam??
Hülye vagy, ő meg fáradt. Nézd, nem gyerek vagy, tudom, hogy szar, meg kellemetlen, de fogadd el, hogy fáradt és pihenni szeretne. Különben is elfogadtad, hogy ilyen életet élnek, akkor meg ne cirkuszolj!
Ugorj át hozzá holnap!
Én magamból indulok ki, hogy vannak olyan helyzetek, amikor nem szeretném, hogy a barátom lásson. Mondjuk kirándulás után előfordulhat, hogy még zuhanyozni se volt rendesen ideje és büdös VAGY nem pakolt el/ki és a szobája kész katasztrófa VAGY zsíros a haja és megmosná mielőtt látod VAGY nincs rendesen megborotválkozva, ha esetleg lefeküdnétek hosszú nélkülözés után VAGY nem is vele van a probléma hanem az egész család most ért haza és mindenki pakolászik meg kapkod, ilyenkor érthető, hogy te csak zavarnál VAGY tényleg alig áll a lábán és rögtön lefeküdt aludni, miután beszéltetek :)
Szóval nyugodj meg, ezt kicsit túlparáztad.
Holnap (vagyis már ma) SEM tudok vele találkozni, mert tanul egyfolytába. Amit egyébként megértek, ezzel sosem volt bajom.
De még rohadt hosszú lesz így ez az 1 hét...kezem-lábam kitépném érte és persze hogy rosszul esett mikor ilyen szöveggel csak úgy elcseszi a pillanatot hogy menjek...
3-as vagyok.
6-osnak teljesen igaza van, én is megértem a lányt ha esetleg így állnak a dolgok, talán nekem se lett volna kedvem a szombat estéhez...DE a kérdzőt is megértem teljesen, hogy hiányzik neki a barátnője, én a lány helyében legalább ma találkoztam volna veled, ha tanulni is kell, 1-2 óra nema világ! így szerintem beszéld meg ezt vele.
Az a baj hogy olyan suliba jár ígyis, ahol kb. 3x nagyobb az elvárás a szakközépbe, mint egyéb más iskolákban..
..így nagyon rá van szállva a tanulásra. De ezt azért nem hiszem el hogy egyfolytában tanulnia kell megállás nélkül.
Nem akarnék vele összeveszni a tanulást illetően, mert utána meg azt mondaná hogy mindenbe belekötök már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!