Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Vélemény fiuk, lányok? :-D

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kunyasz kérdése:

Vélemény fiuk, lányok? :-D

Figyelt kérdés
1 hónapja a csajom váratlanul bejelentette h szakít velen, másfél évig voltunk eggyütt, pár napra rá egy másik csávóval volt, akit persze utánnam ismert meg a neten, szerintetek is vicc nem? Na a lényeg a csaj le is feküdt ezzel a majommal, de hát a csávónak csak arra kellett és szakítottak is. A csajom meg vissza akart jönni hozzám, én következőt tettem, mondtam neki hogy oké szeretlek téged akarlak, és elő vettem neki a f@. RKAM, hogy akkor cica mutasd mennyire szeretsz, nyugi csak orális volt, és miután végzett mondtam neki tipli van, kiraktam a kocsiból és kész. :D Helyesírást lehet fikázni ;)

2013. nov. 2. 15:42
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
grat!:D
2013. nov. 2. 15:47
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Azért egy ezrest adhattál volna neki...
2013. nov. 2. 15:47
 13/17 anonim ***** válasza:
szerintem egy r*banc volt szóval jól tetted
2013. nov. 2. 15:48
 14/17 anonim ***** válasza:

Feltételezzük, hogy igaz.

Jogosan tetted, ezt elismerem, de (tőlem) ne várj vállon veregetést. Semmivel sem vagy jobb, mint ő. Hidd el, sokkal jobban fájt volna neki, ha nemes egyszerűséggel csak ignorálod, és nem süllyedsz le a szintjére. A bosszúállás értelmetlen; és sokkal több elismerés illetne, ha méltóságteljesen elfogadod a helyzetet, és emelt fővel tovább lépsz.

De ez csak az én véleményem, te légy csak büszke magadra.:)

??/L

2013. nov. 2. 15:48
 15/17 anonim ***** válasza:
Felesleges volt. Elhiszem, hogy I3aszta a csőröd a dolog, de ettől nem lettél jobb ember.
2013. nov. 2. 15:49
 16/17 anonim ***** válasza:
Nem díjazom az ilyen csávókat, de elítélni sem bírlak. Megérdemelte a repedt sarkú az tény de, hogy ezt csináltad vele nem tudok azonosulni a helyzettel. Én se fogadtam volna vissza az biztos, örülj neki, hogy nem megcsalt.
2013. nov. 2. 16:59
 17/17 A kérdező kommentje:
De meg is csalt, nem is eggyel, ja és ezt a volt csávója eljátszotta már vele mikor velem összejött, szóval innen jött az ötlet, nem gondoltam volna hogy mégegyszer bedöl ennek, buta lány :-D
2013. nov. 2. 17:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!