Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Vélemény fiuk, lányok? :-D

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kunyasz kérdése:

Vélemény fiuk, lányok? :-D

Figyelt kérdés
1 hónapja a csajom váratlanul bejelentette h szakít velen, másfél évig voltunk eggyütt, pár napra rá egy másik csávóval volt, akit persze utánnam ismert meg a neten, szerintetek is vicc nem? Na a lényeg a csaj le is feküdt ezzel a majommal, de hát a csávónak csak arra kellett és szakítottak is. A csajom meg vissza akart jönni hozzám, én következőt tettem, mondtam neki hogy oké szeretlek téged akarlak, és elő vettem neki a f@. RKAM, hogy akkor cica mutasd mennyire szeretsz, nyugi csak orális volt, és miután végzett mondtam neki tipli van, kiraktam a kocsiból és kész. :D Helyesírást lehet fikázni ;)

2013. nov. 2. 15:42
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
pedig összeillenétek
2013. nov. 2. 15:43
 2/17 anonim ***** válasza:

Szerintem korrektül kezelted a helyzetet. :)

Azt hiszem, azt kapta, amit megérdemelt, és még szemét sem voltál vele nagyon. :)

3/17 anonim ***** válasza:

Nem fikázom, döglött kutyát nem rugdalunk.

Amúgy szeretem az élénk fantáziájú embereket, emlékeztetnek a régi énemre.

4/17 anonim ***** válasza:
Isten király császár vagy. Még párszor szopasd meg a büdös rbancát :D
2013. nov. 2. 15:44
 5/17 anonim ***** válasza:
pedig egymásnak teremtődtetek!!
2013. nov. 2. 15:44
 6/17 anonim ***** válasza:
Jól csináltad. Utálom az ilyen ri***kat
2013. nov. 2. 15:45
 7/17 anonim ***** válasza:
55%

ha igaz a kérdés.

ÉN MAGAM SEM CSINÁLTAM VOLNA JOBBAN!!!!

2013. nov. 2. 15:45
 8/17 anonim ***** válasza:
Tapsold meg magad
2013. nov. 2. 15:46
 9/17 anonim ***** válasza:
52%

Szerintem egy kib3szott nagy b3nkó vagy, a lány hogyan érzi most magát? Teljesen megalázva. Erre vagy most ennyire büszke?

Te is, ő is megtette, kihasználta, hülyére vetted. Na, húzz a bús p3csába! Éretlen vagy, kicsinyes, semmivel sem vágtál vissza, csak megmutattad az igazi jellemed. Nem veszített veled semmit sem, én a helyében jól átgondolva örülnék, hogy nincs közöm hozzád.

24/F

10/17 A. Bundy ***** válasza:
jól tetted meg nem is, ilyenkor mindent kikell próbálni amit eddig nem engedett, anál, lenyeleted vele, hajába élvezel , stb. aztán mondani neki hogy "tipli van cica ;)"
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!