Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket mennyire zavar ha a párotok játszik?
Nem zavart egyáltalán, amíg el nem kezdett hanyagolni engem miatta.
A tied mennyit szokott játszani?
A volt barátom is játszott, de mivel nem sok ideje volt gépezni, mert elég sok elfoglaltsága van, ezért úgy oldottuk meg, hogy mindig írt nekem, ha bekapcsolta a gépet, de ha játszott is közben, akkor mondta, hogy ne haragudjak, ha később válaszol, de játszik is közben. Mivel szólt előre, nem lepődtem meg, és nem zavart a dolog. Egyébként így nekem is volt időm, olvasgattam érdekes cikkeket a neten, vagy elmentem közben zuhanyozni. :D
Engem ez a része a dolognak nem zavart, végül is, szinte minden nap találkoztunk, tehát személyesen is sokat beszéltünk. Úgy voltam vele, ha neki ez tetszik, ezt szereti, ez kapcsolja ki, akkor had csinálja. Nem akartam házi sárkány lenni, aki megtiltja, hogy kockuljon néha.
Az viszont már zavart, amikor más feladatait háttérbe szorította a játék miatt (pl. iskolai feladatok, otthoni munkák). Emiatt nyaggattam is, de nem tudtam meggyőzni soha, hogy csinálja meg a dolgait.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!