Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl nagyok az elvárásaim?
A környezetemben kerestem, majd próbáltam ismerkedni olyanokkal akik távolabb élnek.
Nem hinném, hogy önsajnáltató vagyok. Pusztán feltettem egy kérdést. Ugyebár az oldal ezért van.
A pasi elvárásai, legalábbis ahogy eddig észrevettem:
nagy segg, nagy csöcs, ribi öltözködés, jó az ágyban, bárhol bármikor meglehessen kapni.
A holt úgy értettem, hogy milyen helyeken? Diszkóban, utcán, könyvtárban, neten, stb.?
A hogyan pedig továbbra is kérdéses.
Lassan Dunát lehetne rekeszteni a naponta kiírásra kerülő, amúgy általánosításokkal túlzsúfolt kérdésekkel.
Drága Kérdező! Mielőtt bárkibe is látatlanul belerúgnál kérlek gondold végig azt, hogy miért csak olyan férfiakba botlottál, akik a kérdésedben megfogalmazott negatív tulajdonságokkal rendelkeznek? Nem gondolod, hogy esetleg máshol kellene szétnézni, nyitni a látóteredet, hogy olyanok is beférjenek, akiket eddig talán alapból kizártál, ám belsőleg mégis megfelelnének?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!