Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Amelyik csaj összevissza kalandozott (szexelt) az megérdemli egyáltalán a normális párkapcsolatot, mert szerintem nagyon nem?

Figyelt kérdés

2013. nov. 1. 23:39
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem csalt meg senkit, nem csalatott meg senkit, nem bántott meg senkit, akkor igen.

Inkább kalandozza ki magát, mint családanyaként jöjjön el nála az őrület.

A kérdés,hogy miért csinálta, mert ez azért nem egészen a normális kategória. Persze attól függ, hogy náladmit jelent az "össze-vissza kalandozott (szexelt), mert nálam azt, hogy hetente akár több különböző emberrel volt alkalmi kapcsolata, vagy néha hosszabb távon szexkapcsolata..

2013. nov. 2. 09:29
 22/26 pinkpancser ***** válasza:
100%
Ha egy pasi sok csajt megdugott akkor megérdemli, hogy egyszer normális párkapcsolata legyen?
2013. nov. 2. 13:53
 23/26 A kérdező kommentje:

#21 úgy beszéltek, mintha állatok lennétek...

Hol van az megírva, hogy kalandozni márpedig kötelező?

2013. nov. 2. 14:27
 24/26 anonim ***** válasza:

Hol írtam olyat, ami miatt ez a véleményed?

Mint írtam, nem mindegy mi miatt (borzasztó gyerekkor, előtte megerőszakolták, rossz példát látott, el kellett fojtania a szexualitását......stb

Akinek vannak problémái, annak előbb utóbb kijön...

És mielőtt arra gondolnál, én nem "kalandoztam", igaz nem 1 szexuális kapcsolatom volt...

Ennek ellenére én úgy gondolom, hogy a "kalandozó" nők, és férfiak jórészének ugyanúgy joga van egy rendes kapcsolathoz, ahol nem érez késztetést a "kalandozásra"

2013. nov. 2. 14:32
 25/26 anonim ***** válasza:
100%
Miért ne csak kiélte az életét, igen megérdemli ha hűséges marad a párjához!!
2013. nov. 2. 21:06
 26/26 anonim ***** válasza:
100%

Én 19 évesen kezdtem...akkor voltam először pasival. Utána volt egy picit hosszabb kapcsolatom. Annak elég csúnya vége lett. Nem volt könnyű megemészteni. Majd 2 évig egyedül.

Végül már annyira magányos voltam, hogy igen, kalandoztam. Több egy éjszakás kalandom volt, plusz pár hetes nem komoly kapcsolatok.

Utána pedig 24 évesen megismertem az igazi nagy őt, akivel azóta már összeházasodtunk 2 éve.

Nem hiszem, hogy ne érdemelném meg, hiszen szeretem, hűséges vagyok hozzá, amióta csak belépett az életembe. Soha más pasit még csak meg sem csókoltam amióta vele vagyok.

Szóval voltak férfiak akik kihasználtak, és megbántottak, aztán csak mert magányomban volt pár kalandom, még megérdemlem a férjemet, mert megszenvedtem azért, hogy végre szeressen valaki!

Nem kell irigyelni ám másoktól a boldogságot...

27/N

2013. nov. 3. 00:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!