Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Amelyik csaj összevissza kalandozott (szexelt) az megérdemli egyáltalán a normális párkapcsolatot, mert szerintem nagyon nem?

Figyelt kérdés

2013. nov. 1. 23:39
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
Valaki megérdemli.De te biztosan nem.
2013. nov. 1. 23:43
 12/26 anonim ***** válasza:
Durvábol lesz a legjobb feleség
 13/26 anonim ***** válasza:
Miért ne érdemelhetné meg? Mindeni megváltozhat. Kiélte magát, ok, ennek ezer oka lehet, de ha megtalálta az igazit, miért ne lehetne vele boldog?
 14/26 anonim ***** válasza:
kinek mi van akit nem érdekelne a múltja de van aki nem tudna felette szemet hunyni mint én szóval ez csak atól függ kinél próbálkozik lehet olyannal lesz akit nemérdekel
2013. nov. 1. 23:49
 15/26 anonim ***** válasza:

Miért baj ez?

Legalább nem 35 éves férjes,gyerekes asszonyként fog megőrülni éss félremenni.

2013. nov. 1. 23:49
 16/26 anonim ***** válasza:

Mert ha ezt egy pasi csinálja akkor ő egyértelműen megérdemli, igaz? :D

Akár pasi akár csaj, ugyan az vonatkozik rájuk (a sok pasi se kalandozhatna, ha nem lennének a kalandozós csajok, mert akkor nem lenne kivel).

Mindenki azt tesz az életével amit akar, és olyan párja lesz akit ez nem zavar mert hasonlóan gondolkodik.

Akit ez zavar, az nem jön vele össze, ilyen egyszerű. :) Keres magának egy másféle csajt.

2013. nov. 1. 23:56
 17/26 A kérdező kommentje:
De előre ezt honnan tudod, szerinted rá van írva?
2013. nov. 1. 23:57
 18/26 anonim ***** válasza:
Egy kapcsolat alapja a bizalom, elmondja. Ha nem, akkor az nem is egy normális kapcsolat. De akit zavar a kalandozó csaj, az válogassa meg kivel jön össze és nem éri meglepetés.
2013. nov. 2. 00:05
 19/26 anonim ***** válasza:
ugyanannyira, mint egy fiú, aki összevissza kalandozik, míg rá nem talál az "igazira"
2013. nov. 2. 00:21
 20/26 anonim ***** válasza:
96%

Fiatal koromban egyáltalán nem éltem szűzies életet. Nem 1, nem 2 pasival voltam együtt. Volt szexkapcsolatom is, nem is 1. Na és? Mikor éljen az ember, ha nem fiatal korában? Ugyanakkor ez idő alatt azért volt 2 komoly kapcsolatom is.

Aztán megismerkedtem a férjemmel, 8 éve élünk együtt, gyerekünk is van.

Kiéltem magam kellőképpen fiatal koromban, aztán megkomolyodtam, komoly kapcsolatra vágytam és meg is kaptam.

Attól, hogy valaki kiéli magát fiatal korában, idősebb, érettebb fejjel már miért ne érdemelhetne komoly kapcsolatot?

Az jobb, ha valaki egyáltalán nem élt, nem szerzett tapasztalatokat, hanem leáll az elsőnél, vagy a másodiknál, aztán férjjel, gyerekkel az oldalán, mondjuk 30 éves fejjel jön rá, hogy ő még nem élt, ki akar próbálni dolgokat másokkal és ezzel felrúg egy házasságot és egy családot?

2013. nov. 2. 09:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!