Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amelyik csaj összevissza kalandozott (szexelt) az megérdemli egyáltalán a normális párkapcsolatot, mert szerintem nagyon nem?
Miért baj ez?
Legalább nem 35 éves férjes,gyerekes asszonyként fog megőrülni éss félremenni.
Mert ha ezt egy pasi csinálja akkor ő egyértelműen megérdemli, igaz? :D
Akár pasi akár csaj, ugyan az vonatkozik rájuk (a sok pasi se kalandozhatna, ha nem lennének a kalandozós csajok, mert akkor nem lenne kivel).
Mindenki azt tesz az életével amit akar, és olyan párja lesz akit ez nem zavar mert hasonlóan gondolkodik.
Akit ez zavar, az nem jön vele össze, ilyen egyszerű. :) Keres magának egy másféle csajt.
Fiatal koromban egyáltalán nem éltem szűzies életet. Nem 1, nem 2 pasival voltam együtt. Volt szexkapcsolatom is, nem is 1. Na és? Mikor éljen az ember, ha nem fiatal korában? Ugyanakkor ez idő alatt azért volt 2 komoly kapcsolatom is.
Aztán megismerkedtem a férjemmel, 8 éve élünk együtt, gyerekünk is van.
Kiéltem magam kellőképpen fiatal koromban, aztán megkomolyodtam, komoly kapcsolatra vágytam és meg is kaptam.
Attól, hogy valaki kiéli magát fiatal korában, idősebb, érettebb fejjel már miért ne érdemelhetne komoly kapcsolatot?
Az jobb, ha valaki egyáltalán nem élt, nem szerzett tapasztalatokat, hanem leáll az elsőnél, vagy a másodiknál, aztán férjjel, gyerekkel az oldalán, mondjuk 30 éves fejjel jön rá, hogy ő még nem élt, ki akar próbálni dolgokat másokkal és ezzel felrúg egy házasságot és egy családot?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!