Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyenkor mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés
A barátnőm szakított velem azért mert szerinte nem működhet a kapcsoltunk, de nagyon szeretne a barátom lenni.De visszajár hozzám hetente 2szer általában és szeretkezünk csókolózunk stb...Mit csináljak?
2009. nov. 14. 23:46
 1/4 anonim ***** válasza:
Hát ha kedved van kúrd meg még párszor, aztán keress inkább egy normális lányt helyette. ;)
2009. nov. 14. 23:47
 2/4 A kérdező kommentje:
Sajnos én még mindíg szeretem.
2009. nov. 14. 23:49
 3/4 anonim ***** válasza:

Ha mar tenyleg szakitott es szereted akkor ne engedd, hogy ezt csinalja veled. Mert akkor megkap toled mindent, amire szuksege van, de cserebe nem kell adjon semmit. En is igy voltam a baratnommel, szakitott velem, aztan par napig meg ugy sem beszeltunk, mint baratok, nem valaszoltam neki sem telefonon, s egy ido utan rajott, hogy kellek neki ugy ahogy vagyok. Mert o is mindig azt hajtogatta, hogy ha majd szakitunk akkor legalabb baratok maradjunk. De nalam sajnos ez nem igy megy, mert nem birnam ki, hogy massal lassam.

Szerintem nalatok nem lehet nagy gond, ha ezek utan is meg szeretkeztek, inkabb probaljatok azt megbeszelni, hogy miert nem mukodhet a kapcsolatotok. Ez lenne a legtisztabb, mert valoszinu, hogy van egy apro dolog amiert ugy gondolja, hogy nem szeretne veled jarni.

2009. nov. 15. 00:09
 4/4 anonim válasza:
Döntsd el, hogy szereted-e még igazán, de ez tényleg fontos, ha igen, beszélj vele, ne csináld ezt az összejárós dolgot, mert hamar ez lesz a természetes, és akkor már nem tudod helyreállítani a teljesértékű kapcsolatot. Próbáld megtudni, hogy azért jár-e hozzád, mert magányos, vagy mert még szeret (de mondjuk van barátja, vagy bekattant neki, hogy szabadságot akar, vagy berágott valami tulajdonságodra, ami idegesíti). Ezt meg kell tudnod, hogy tudd, mire számíthatsz... Másik, hogy nem lehettek barátok, ha rendszeresen kufircoltok, ez elég nyilvánvaló... Erre a barátságos dologra meg különben se mondj igent, mert soha nem fogsz tudni rá barátként tekinteni...
2009. nov. 15. 00:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!