Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyenkor mit tennétek a helyemben?

Ha mar tenyleg szakitott es szereted akkor ne engedd, hogy ezt csinalja veled. Mert akkor megkap toled mindent, amire szuksege van, de cserebe nem kell adjon semmit. En is igy voltam a baratnommel, szakitott velem, aztan par napig meg ugy sem beszeltunk, mint baratok, nem valaszoltam neki sem telefonon, s egy ido utan rajott, hogy kellek neki ugy ahogy vagyok. Mert o is mindig azt hajtogatta, hogy ha majd szakitunk akkor legalabb baratok maradjunk. De nalam sajnos ez nem igy megy, mert nem birnam ki, hogy massal lassam.
Szerintem nalatok nem lehet nagy gond, ha ezek utan is meg szeretkeztek, inkabb probaljatok azt megbeszelni, hogy miert nem mukodhet a kapcsolatotok. Ez lenne a legtisztabb, mert valoszinu, hogy van egy apro dolog amiert ugy gondolja, hogy nem szeretne veled jarni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!