Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem szoktam itt kérdést feltenni, de nem tudom ezt most kivel megbeszélni, úgy érzem, hogy nem velem van a gond, szerintetek kinek van igaza?
pár éve van egy barátom,elég sokat veszekszünk egy jó ideje,de én tényleg próbálom helyrehozni ezt az egészet,ahogy láttam ő is próbálkozik. 20-on évesek vagyunk.soha nem csaltam meg,nem is járok bulizni nélküle,nem is dolgozok,sokat vagyok otthon.ő dolgozik van hogy nélkülem jár bulizni,néha elhallgat dolgokat vagy füllent.
most történt,hogy szüleimmel felmentünk Pestre színházba,két napot töltöttünk ott,szüleim konzervatívak nagyon,szóval egész nap éttermekbe járkáltunk,színházba elemntünk,nézelődtünk a városban.anyukám beteg a gerincével és elkísértem egy edzőtermbe ahol volt speciális torna neki,én meg mivel járok edzeni sokat,addig lemntem edzeni,közben hívtam a baártom és elmondtam neki,hogy itt edzek,mire ő dühös lett,hogy mi az hogy elmentem ott edzeni.aztán meg később felhívott,hogy hogy vannak Pesti ismerőseim fiúk?(ők már kb 1.5 hónapja ismerőseim voltak kettő fiú,de még el is meséltem a barátomnak akkor hogy kik ők)de ő úgy beszélt mintha most jelöltem volna őket vissza. és azóta nem is beszélt velem,csak fájó dolgokat mondott,hogy engem ő nem érdekel,meg hogy ő is így fog velem bánni,majd megbánt,meg direkt megy olyan helyekre amik nekem rosszul esnének,meg hogy ki vagyok én hogy így bánok vele. és hiába mondtam neki,hogy miért baj,hogy a beteg anyukám elkísértem, ő csak hajtotta,hogy mit képzelek magamról,meg ő is direkt elmegy valahova majd stb.stb csak kiabál velem, és bánt szavakkal,meg hogy mit képzelek,hogy nekem esik rosszul ez az egész ne is keressem többet.
Az egy másik 81%os
Az első vagyok.
Itt most tekintsünk félre a helyzettől.A barátod bunkó mér rég szakítani kellett volna.
Amit írtam azt azért írtam mert te jómódú lány vagy.Én meg szegény én is dolgozok és most megyek el katonának.Én rosszul érzem magam olyan közegben ahová nem oda való vagyok.
Te nem dolgozol.Csak éldegélsz "vígan boldogan"
tanulok,azért nem dolgozok.
nem tudom,hogy miért beszél így velem,de úgy érzem,hogy nem fog változni,bármit teszek az soha nem jó
köszönöm az eddigi válaszokat!
Öntörvényű makacs ember a barátod,aki csak saját magát nézi,hogy neki mi a jó.Ő elmegy bulizni nélküled,te csak egy edzésre mentél el egy másik városban,és már idegbajt kapott.Mi lenne,ha te is mennél külön buliba?Ez nem egészséges,hogy neki mindent lehet,és ráadásul meg sem lehet neki magyarázni,mert magyarázni kell,ami szintén rossz,hogy magától rá sem jön,hogy mekkora barom!
Kívánok mellé egy olyan nőt,aki egyfolytában bulizik és pasizik,majd utána tudna értékelni téged.De akkor már késő lenne.Szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!