Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A távkapcsolatok max mennyi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A távkapcsolatok max mennyi ideig tarthatnak?

Figyelt kérdés
Sokak szerint a távkapcsolatok nem hosszú idejüek. Én arra lennék kíváncsi, hogy max.mennyi időre szavaznak azok,akik nem távkapcsolat hívők.

2013. nov. 1. 12:26
 1/8 anonim ***** válasza:
3 hónap
2013. nov. 1. 12:30
 2/8 anonim ***** válasza:

Nem működhet úgy egy kapcsolat,nem is tartom annak.

Ha valaki szerelmes egy másik emberbe akkor együtt vannak,együtt szerveznek programokat,együtt fekszenek az ágyba stb.Interneten tartott kapcsolat nem kapcsolat.

2013. nov. 1. 12:30
 3/8 anonim ***** válasza:

Max?

Halálig.

2013. nov. 1. 12:32
 4/8 anonim ***** válasza:
Nekem az utolsó távkapcsolatom 2 évig tartott... Előtte volt pár fél éves...
2013. nov. 1. 12:39
 5/8 anonim ***** válasza:

Az enyem 19 honapja tart :-) es meg minimum 2 ev es 5 honao kell,hogy igy telljen ahhoz ,hogy vegre osszekoltozhessunk :-) felevenete talalkozunk kb egy honaora de van hogy egy hetre es mindennap beszelunk. Nem szamit hany ezer km a tavolsag ha valakit igazan szeretsz megvarod akar eleted vegeig , ha ne akkor nem is erdemes elkezdeni.

(3000km 16,5/L 19/F)

2013. nov. 1. 13:02
 6/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

1.válaszoló: még 10nap és 4 hónapja együtt vagyunk a barátommal aki kb.210kmre lakik tőlem.

2.válaszoló: ez igaz,h az nem kapcsolat ahol csak interneten keresztül beszélgetnek. De viszont én a barátommal minden hónapban találkozok. És amikor vele vagyok a közös program meg minden megvan.

3.válaszoló: halálig? Ezt hogy érted?

4.válaszoló: megkérdezhetem, hogy a 2éves távkapcsodnak miért lett vége?

5.válaszoló: gratulálok! Legyetek boldogok!

2013. nov. 3. 17:39
 7/8 anonim ***** válasza:
köszi :) ti is
2013. nov. 4. 17:21
 8/8 anonim válasza:
9 honap, nyaron ossze koltozunk! :) 1200 km.
2013. nov. 10. 12:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!