Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A távkapcsolatok max mennyi ideig tarthatnak?
Nem működhet úgy egy kapcsolat,nem is tartom annak.
Ha valaki szerelmes egy másik emberbe akkor együtt vannak,együtt szerveznek programokat,együtt fekszenek az ágyba stb.Interneten tartott kapcsolat nem kapcsolat.
Az enyem 19 honapja tart :-) es meg minimum 2 ev es 5 honao kell,hogy igy telljen ahhoz ,hogy vegre osszekoltozhessunk :-) felevenete talalkozunk kb egy honaora de van hogy egy hetre es mindennap beszelunk. Nem szamit hany ezer km a tavolsag ha valakit igazan szeretsz megvarod akar eleted vegeig , ha ne akkor nem is erdemes elkezdeni.
(3000km 16,5/L 19/F)
Köszönöm a válaszokat.
1.válaszoló: még 10nap és 4 hónapja együtt vagyunk a barátommal aki kb.210kmre lakik tőlem.
2.válaszoló: ez igaz,h az nem kapcsolat ahol csak interneten keresztül beszélgetnek. De viszont én a barátommal minden hónapban találkozok. És amikor vele vagyok a közös program meg minden megvan.
3.válaszoló: halálig? Ezt hogy érted?
4.válaszoló: megkérdezhetem, hogy a 2éves távkapcsodnak miért lett vége?
5.válaszoló: gratulálok! Legyetek boldogok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!