Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az első kapcsolatotok amikor véget ért hogy jutottatok túl rajta?
Figyelt kérdés
Az első kapcsolatom volt, nagyon szerettem és még most is szeretem, de ő szakított. Nem tudom még felfogni próbálom lekötni mással a gondolataimat, de vhogy mindig eszembe jut :/ nem tudom mennyi idő kell hozzá mire elfelejtem azt mondják teljesen majd akkor ha beleszeretek másba. De ezt elképzelhetetlennek tartom hogy igy szeressek mást2013. nov. 1. 10:55
11/14 A kérdező kommentje:
és nem tudod annyira szeretni a mostani barátodat mint az előzőt?
2013. nov. 2. 09:00
12/14 anonim válasza:
Sajnos nem, már laposodik a kapcsolat , és kezd elmúlni a szerelem...
13/14 anonim válasza:
Nekem is olyan jó félév volt mire összeszedtem magam, mi is egy évig voltunk együtt, sose voltam még ennyire szerelmes mint belé. Még ma is naponta eszembe jut, néha álmodok vele, de már nincs az a szívszorító érzés mellé, kezd semleges lenni. Az eleje nagyon rossz, hullámvölgyes, néha jól voltam néha sírtam napokig. Főleg, mert csoporttársak voltunk és naponta találkoznom kellett vele. Azért is tartott olyan sokáig túltennem magam rajta. Ha lefoglalod magad, és kiadod magadból a dühöt és a szomorúságot akkor fokozatosan jobb lesz! :)
14/14 anonim válasza:
nagyon intenzíven pár hónapig fájt, de még 2-3 évig voltak periódusok, amikor nosztalgikus-szomorú érzéseim támadtak olykor. olyan 2,5-3 év kellett, hogy teljesen lezárjam. (a szakítás után 2 hónappal ismertem meg a következő barátomat, akivel bonyolultan alakultak a dolgok, de úgy alakult, hogy ő lett a második nagy szerelmem. ennek már több mint 4 éve.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!