Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol találhatnék magamnak egy fekete fiút? :D
Figyelt kérdés
eddig akárhánnyal találkoztam ebbe az országba egyik se áll szóba saját magával se...:DD külföldön mosolyogtak rám puszikat küldtek de az itteni fekete fiúk annyira el vannak szállva maguktól hogy aaah meg gondolom foglaltak is:D multkor is láttam egy fekete fiút tök csúnya fehér csajjal tudom relatív a szépség de tényleg csúnya volt a csaj a fiú meg 10/10 és én meg még se találok 1et se:D inkább félvér kéne mondjuk ha választhatnék vagy egy helyes fekete:D2013. nov. 1. 01:37
41/45 anonim válasza:
én ismerek egyet, jóba is vagyok vele :D
42/45 A kérdező kommentje:
06:26 te is azon a szinten vagy szerintem.:D mivel nem tudod értelmezni amit előtted írtam hogy nem kell ideírnia az ilyen kis gyökereknek mint te mer nem érdekel.:D
09:09 jól van okosss:D
09:14 igen sajnos a magadfajta fehérek már nem kellenek senkinek:DDD szar érzés lehet elhiszeem:D
utolsó.őszintén irigyellek:$:D
2013. nov. 1. 16:03
43/45 anonim válasza:
15# sajnalom, de folyekonyan tudok angolul es francian beszelni es volt egy osztrak baratnom 2 evig, tehat a nemet is eleg jon megy, viszont meg a magyar helyesirassal gondjaim vannak. Annyit viszont en is tudok, hogy az afrikai kis betu, ezert jo, hogy a sajat nyelveden se tudsz helyesen irni, ilyen lany kinek kene?
44/45 anonim válasza:
Menj el Győrbe. Lassan minden 2. ember feka. Komolyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!