Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol találhatnék magamnak egy fekete fiút? :D
Figyelt kérdés
eddig akárhánnyal találkoztam ebbe az országba egyik se áll szóba saját magával se...:DD külföldön mosolyogtak rám puszikat küldtek de az itteni fekete fiúk annyira el vannak szállva maguktól hogy aaah meg gondolom foglaltak is:D multkor is láttam egy fekete fiút tök csúnya fehér csajjal tudom relatív a szépség de tényleg csúnya volt a csaj a fiú meg 10/10 és én meg még se találok 1et se:D inkább félvér kéne mondjuk ha választhatnék vagy egy helyes fekete:D2013. nov. 1. 01:37
21/45 Balanus_concavus válasza:
Persze, nem minden afrikai aidses, de azért nem mindegy milyen arányok vannak. Márpedig a hazánkban tartózkodó négerek nagy része Afrikából jön. Ajánlom a figyelmedbe ezt a statisztikát:
22/45 A kérdező kommentje:
hm:P de most télleg?:Digazából az vagy?:D facebook?
2013. nov. 1. 02:05
23/45 anonim válasza:
Irjá nekem cshaje
Lakatos Pákitó
24/45 anonim válasza:
Tényleg:P
Ha én tudok helyesen írni akkor te is!:D
Van facebookom is de nem fogom itt ki linkelni!:p
25/45 A kérdező kommentje:
majdnem vicces voltál:)
2013. nov. 1. 02:11
26/45 A kérdező kommentje:
jó akkor TÉNYLEG.:D tudok helyesen írni amúgy :D ha rád írok?:D úgy adsz facebookot?
2013. nov. 1. 02:12
28/45 anonim válasza:
Igen akkor be linkelem neked!:D
De skypeod nincs?:D
29/45 A kérdező kommentje:
na rád írok akkor:D skype nincs:D
2013. nov. 1. 02:18
30/45 anonim válasza:
Óh ne haragudj de ezt úgy beszoptad mint kacsa a nokedlit xD még teljesen kifehéredtem h rám írtál :D Thx bro!:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!