Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek jogosan vagyok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek jogosan vagyok ideges emiatt? Ti mit gondolnátok a helyemben?

Figyelt kérdés
A párom már több mint 1 év szakított az akkori barátnőjével. Lényegében közös megegyezés alapon szakítottak de a csaj kezdeményezte akkor a szakítást. Nem beszéltek utána egyáltalán viszont a párom (akkor még nem voltunk együtt) írogatott neki de csak alkalmakkor szülinap, névnap, karácsony, újév, húsvét tehát kb minden alkalomra majd újra el kezdtek beszélgetni, találkoztak is egyszer de mivel már elmúlt a szerelem nem melegítették fel a kapcsolatukat. A lány újra elküldte a páromat hogy hagyják egymást békén. A párom nem is kereste utána jöttem én a képbe, összejöttünk ennek már fél éve. A lánynak múlt héten volt a szülinapja és a párom küldött neki sms-t felköszöntötte. Na most szerintetek ha fél éve nem beszélnek egymással egyáltalán tehát minden kapcsolat megszakadt akkor mi értelme írni neki? Gondolom karácsonyra is fog meg minden alkalomra. De mi éretlme ennek? Szerintetek akar még tőle vmit? A lány kezdeményezte a szakítást mind a kétszer a párom csak elfogadta, bár állítja nem szerelmes már a csajba viszont nagyon szereti. Megkérdeztem tőle úgy szereti mint egy barátot? Azt mondta nem tudna rá barátként tekinteni. Ha nem barátként szereti, de nem is szerelmes már bele akkor mégis mit érezhet? Vagy túlaggódom? Ti mit gondoltok erről?
2013. nov. 1. 00:17
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
akkor meg mi bajod van? barát státusz nélkül mi lehetne köztük mitől félsz nem is értelek borzasztóan tulreagalod
2013. nov. 1. 18:42
 22/22 A kérdező kommentje:
az hogy nem barátként tekint rá hanem egész máshogy, és nagyon szereti az aggasztóbb mintha barátként nézne rá. Meg mi az hogy soha nem talál olyan lányt mint ő volt. Akkor ezek szerint én a nyomába se érek annak a csajnak. Kiváncsi vagyok nektek hogy esne ez ha a párotok úgy beszélne az exéről hogy olyan lány nincs még egy és nagyon szereti.
2013. nov. 1. 18:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!